CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

уторак, 8. октобар 2019.

AKCIJA CaliVita Srbija, 09. i 10. oktobra, ISKORISTIMO JE !!

 
 
 
⏩Tokom dva dana, 09. i 10. oktobra, proizvode CV0164 Low Deuterium Oxy Cristal 50ml i CV0220 CoQ10 Lozenges 30tbs
možete kupiti sa 20% popusta‼️

➡️Kupovinom 2 komada istog proizvoda ili kombinacijom proizvoda ostavarujete pravo na 20% popusta uz nepromenjene Bonusne Poene. KP se proporcionalno smanjuje. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave.

https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/low-deuterium-oxy-crystal-r---lodoc
 
Izuzetno delotvoran kod mnogih stanja kao što su:
  • Nesanica, problemi sa spavanjem
  • Vreme ispita
  • Povećanje fizičke snage
  • Bolovi u mišićima i kostima
  • Depresija

  • Poremećaj pamćenja
  • Impotencija, Alchajmerova bolest
  • Poboljšanje ćelijskog metabolizma
  • Zamena za antibiotike
  • Influenca i druge infekcije
  • Usporavanje pojave bora


Aktivni kiseonik u kapima LOW DEUTERIUM OXY CRYSTAL® je dodatak ishrani koji značajno povećava koncentraciju kiseonika u našem organizmu. Ovde je važno da se naglasi da je to stabilizovani kiseonik u tečnom obliku koji prodire u sve ćelije i tkiva tela i to putem krvne plazme, a nema nikakva štetna dejstva. Radi se o kapima koje poseduju tri osnovne karakteristike po čemu je ovaj proizvod jedinstven i nezamenljiv u mnogim stanjima:
 
  • prečišćena voda sa niskim sadržajem deuterijuma
  • magnetski strukturisana
  • aktivni kiseonik u visokoj koncentraciji

Ove kapi imaju niski sadržaj deuterijuma, što pomaže regeneraciju normalnih ćelijskih funkcija i smanjenje učestalosti pojave tumorskih ćelija. Magnetski strukturisana voda doprinosi alkalizaciji i održavanju dobrog zdravlja imunog sistema. Stabilizovani aktivni kiseonik ima snažno detoksicirajuće dejstvo i doprinosi povećanom iskorišćavanju esencijalnih minerala, vitamina i ostalih sastojaka iz hrane.

Pakovanje:   50 ml
 
Upoteba:      10 kapi u cašu vode 3x dnevno

Podjezicni koenzim Q10 tablete


U  novoj formuli sada nudimo tabletu sa prijatnim ukusom limuna, koja se  još lakše rastapa, i koja u svakom pogledu odgovara savremenim dodacima  ishrani sa podjezičnom primenom. Zahvaljujući svojoj još profinjenijoj  teksturi, ona se prosto topi u ustima, ne ostavljajući za sobom  neprijatan osecaj „razdrobljenosti“. Njen nov ukus može biti privlačan i onima, koji do sada iz nekog razloga nisu preferirali ukus mentola, ili  su ga zbog eventualne primene homeopatskih lekova morali da izbegavaju.

CoQ10 Lozenges možete da kupite u vašoj zemlji !


Podjezični koenzim Q10 tablete od 30 mg
  Lozenges Q10 je mnogo više od energetskog stimulansa! Naime nova povećana doza mu daje posebnu vrednost koja omogućava upotrebu bilo u prevenciji, bilo u ispomoći u smislu kompletne revitalizacije.
Sublingvalni karakter omogućava bržu i efektivniju apsorpciju sastavnih delova preparata u organizmu, pošto oni putem krvnih sudova ispod jezika i u obrazima direktno prodiru u krvotok.
Iako se njegova upotreba može preporučiti većini ljudske populacije iznad 30 godina starosti, kao i profesionalnim sportistima i rekreativcima, Lozenges Q10 se takođe preporučuje deci ugroženog zdravstvenog stanja, ili onima, kojima je potrebno neko dopunsko tretiranje. Dalje, koenzim Q10 tablete pomažu i u otklanjanju stomačnih problema i smetnji u varenju, a stimulativno deluju i na gubitak telesne težine. Veoma je koristan kod osoba koje primaju agresivnu terapiju, jer olakšava podnošenje iste (kardiološki, gastroenterološki, imunološki i drugi problemi).


Pakovanje:    30 tableta
Upotreba:     1 tableta dnevno



Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :
 https://serbia.calivita.com/registration/3814127090
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga )
korice.jpg
BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 



Angelina 
Tel. 0658408486 
Viber : +381658408486

1481193159email_3.jpg

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !