CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 11. август 2019.

AKCIJA 12. i 13. AVGUSTA ~ CALI VITA SRBIJA ! ISKORISTIMO JE !!






Akcija 2019 avgust1.jpg









Magnezijum ink i B6 za snagu i borbu protiv stresa
 
  • Magnezijum za sportiste i one koji se podvrgavaju velikom fizičkom naporu
  • U slučaju intenzivnog gubitka tečnosti (npr. znojenjem),
  • U slučaju velikog mentalnog napora, tokom ispitnog perioda ili stresnih perioda na radnom mestu
  • Osobama koje vode dinamičan život
  • U slučaju kada ishrana nije izbalansirana (nizak sadržaj povrća i voća, dijeta za mršavljenje, vegetarijanstvo),
  • Trudnicama i dojiljama
  • Osobama koje redovno konzumiraju alkohol
  • Svima koji žele dodatnu energiju u periodima kada umor preovladava

MagneZi B6 možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA
1999.00 rsd + post

HRVATSKA
94.74 kn + post

SLOVENIJA
13.30 eur + post

B i H
22.40 km + post

MAKEDONIJA
717.00 mkd + post


MagneZi B6 sadrži dobro poznat i koristan tim koji čine magnezijum vitamin B6 i cink, proizveden u lako svarljivom obliku, kao kompleksni preparat koji precizno potpomaže Vaše mišiće i nervni sistem.
 
Magnezijum u zemaljskim razmerama se po rasprostranjenosti nalazi na osmom, a u ljudskom organizmu na četvrtom mestu. U ljudskom telu odraslih osoba se  nalazi oko 25-30 g magnezijuma, od čega se oko 60% nalazi u kostima, a otpr. 40% u mekim tkivima. Magnezijum u organizmu učestvuje u mnogim  biohemijskim procesima. Vrši aktivaciju brojnih enzima, a naročito onih  koji učestvuju u procesima proizvodnje energije. Ipak, najčešće se može  naći u vidu minerala koji učestvuje u zaštiti nervnog sistema, a  neophodan je i za normalno funkcionisanje mišićnog tkiva. Kao prvi znak  nedostatka se uglavnom javljaju grčevi, slabost i poremećaji u  funkcionisanju mišića. Pravilna snabdevenost magnezijumom takođe  doprinosi i održavanju zdravog nivoa krvnog pritiska.
Vitamin B6 je  najčesći pratilac magnezijuma u dodacima ishrani, pošto usled  sinergističkog dejstva pomaže efikasniju apsorpciju. Igra veoma važnu  ulogu u određenim procesima razgradnje i apsorpcije belančevina, ugljenih hidrata i masti, u pravilnom funkcionisanju imunog sistema i  procesima ćelijske deobe, a ujedno doprinosi i uravnoteženijem  funkcionisanju nervnog sistema.
Cink je važan aktivator enzima, učestvuje u procesima funkcionisanja imunog  sistema organizma, a pored toga usled svog antioksidantskog svojstva  doprinosi sprečavanju štetnih oksidativnih procesa. Pošto se u organizmu  ne skladišti u velikoj meri, potrebno ga je stalno unositi.

MagneZi B6 se preporučuje svima onima, koji su izloženi pojačanom fizičkom (sportisti, osobe koje obavljaju teške fizičke poslove) ili psihičkom (stresno okruženje, ispitni rokovi) opterećenju, kao i svima koji imaju  potrebe za dodatnom energijom tokom teških dana.


 
Pakovanje:   90 tableta
Upotreba:     1 tableta dnevno




CV0179_n.png

Obezbedite vašim ćelijama neophodan izvor energije i bićete zadovoljni rezultatima! Q10 je supstanca koja predstavlja nezamenjiv izvor energije koja je potrebna našim ćelijama. A ukoliko vaše ćelije „dobiju“ ono što im je potrebno, ceo organizam će se napuniti energijom. Rezultat toga će biti povećana radna sposobnost, energija i pokretljivost, uz pomoć kojih ćete se lako nositi i sa mlađima od sebe

Odlična kombinacija ubikinona (20 mg) i drugih antioksidanata štiti organizam od štetnih uticaja okoline i izvrsno deluje na energetske procese .
Posebno pogodan za starije od 35 godina.

Koenzim Q10 (ubikinon – široko rasprostranjen) garantuje snabdevanje naših ćelija, pa samim tim i celog tela, energijom. Ova supstanca, vitaminima slična, nalazi se u svakoj našoj ćeliji i pomaže hranljivim materijama da se transformišu u ATP (adenozin trifosfat), tj. u energiju. Kada je ćelijama potrebna energija, one je prevashodno dobijaju vršeći proces razgradnje ATP-a.
Koenzim Q10 se prevashodno proizvodi u jetri, a možemo ga unositi u organizam i putem hrane. Važno je znati da količina koenzima Q10 koju proizvodi naš organizam, se smanjuje od 30-35 godina pa nadalje, a nadoknada preko uobičajenih namirnica nije dovoljna.
Proizvodom koenzima Q10, nadoknađuje se njegova smanjena produkcija u organizmu, a postiže se vidljiv efekat prilikom povećanih psiho-fizičkih napora, naročito kod osoba koje se neuravnoteženo hrane. Ovaj koenzim garantuje povećanje energije u telu i manje umaranje. Koenzim Q10 nije lek. Nema naučnih dokaza o štetnom uticaju ili nuspojavama vezanim za unos koenzima Q10. Pored povećanja energije, ovaj koenzim je nezamenjiv i prilikom energetskih procesa na ćelijskom nivou, pomaže kod održavanja pravilne srčane funkcije, i štiti ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala.
Sastav:
  • koenzim Q10 20mg
  • beta karoten 1000I.J.
  • vitamin E 10I.J.
  • selen 10mcg
Način primene: 
1-2 kapsule dnevno.
Sportisti: 2-3 kapsule dnevno.
Kao terapija: 3-6 kapsula dnevno, prema preporuci lekara.
Pakovanje: 120 kapsula

Kupovinu , ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, mozete obaviti na linku :
 https://
banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/





Kontakt telefon :
  📞Viber +381658408486
  📞 Srbija : 0658408486
     📭    e-mail : angelinab.572@gmail.com

Moj Blog o proizvodima CaliVita International : 📝📕💊
https://calivitaangie.blogspot.com/

CALIVITA.png

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !