CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

четвртак, 26. децембар 2019.

Vreme je praznika i obilnih trpeza ~ CaliVita International misli na nas !



Praznične trepeze umeju da budu veoma obilne, a gde je mnogo hrane, teško je odoleti slatkim i slanim zadovoljstvima. Prejedanje nije retka pojava  krajem decembra i prvih dana januara, ali postoje načini kako da se za vreme praznika zdravo uživa u omiljenim ukusima, čak i onim visokokaloričnim.

Oprezno sa hranom

Prejedanje opterećuje želudac, a višak kalorija pretvara se u masne naslage pa samim tim i do povećanja kilaže.

Počinje time začarani krug, pa dolazi do skoka šećera u krvi, masnoće i toksina u organizmu. Trpi i pankreas opterećen ogromnim količinama masti.

"Lako" je prejesti se, a kako biste pomogli sebi, umerenost je tokom praznika daleko bolji način protiv gomilanja kilograma   od potpune zabrane kalorične hrane koja često daje kontraefekte.
Nutricionisti  predlažu umerenost i u konzumiranju gaziranih pića, i što manju upotrebu alkohola i energetskih pića.

 Praznično prejedanje može da preraste u naviku i da se produži i nakon praznika. Telo zbog prevelikog unosa hrane doživi određenu vrstu šoka i teško ga je "uveriti" da mu ne trebaju toliko obilni obroci.

Jedite sve, ali sa merom


Ukoliko niste bili disciplivovani, posle praznika jedite samo kada zaista osetite glad.

Pored odmerenosti u ishrani, važno je da budemo i aktivni ovih dana i da nađemo vremena za laganu šetnju , a tu je i CaliVita International da nam uskoči u pomoć   kada ne možemo odoleti prazničnim iskušenjima.

Preparati CaliVita Int. za poboljšanje probave

Pure inulin pomć kod nadraženih creva
Kome se preporučuje inulin ?
  • Osobama koje pate od Sindroma nadraženih creva (IBS), tojest od pratećih neprijatnih simptoma u vidu nadimanja, grčeva, osećaja nelagodnosti u stomaku, mučnine i proliva,
  • Osobama koje pate od zatvora,
  • Onima, kod kojih se izloženost uticaju stresa manifestuje u vidu problema sa funkcionisanjem creva i probavnog sistema,
  • Svima, koji žele da ponovo uspostave normalnu ravnotežu crevne flore.

 

Pure Inulin možete da kupite u vašoj zemlji !

 


Inulin za smirenje probavnog trakta. Sindrom nadraženih creva (IBs) sam po sebi ne predstavlja teško obolenje, ali bez obzira na to, značajno doprinosi narušavanju kvaliteta života. Pored proliva i zatvora, takođe dovodi do nadimanja, osećaja nelagodnosti u želudcu, mučnine, bolova i grčeva, a pored toga mogu se javiti i dodatni problemi u vidu glavobolja, nesanice i poremećaja sna, kao i problema sa koncentracijom, ukoliko postoji neki zdravstveni poremećaj u crevnom traktu.
 
U najuobičajenije metode tretiranja i dalje se koriste sredstva za ublažavanje ili eliminisanje simptoma, poput sredstava poput spazmolitika, lekova protiv dijareje, preparate protiv bolova i nadimanja, lekova koji se koriste za lečenje depresije, a sve je to samo lečenje simptoma. Međutim, bilo bi važno da se izaberu takva rešenja, koja mogu olakšati tegobe na duži vremenski period, i po mogućstvu na blag i što prirodniji način. To je ono što nas je ubedilo da uvede najnoviji proizvod CaliVite, Pure inulin, uz pomoć kojeg možete postići poboljšanje kvaliteta života u Vašim svakodnevnim aktivnostima.

Uz Inulin protiv IBS

Inulin je prirodna supstanca, koja pripada porodici prebiotika; to je u vodi rastvorljivo vlakno, koje nijedan od naših digestivnih enzima ne može svariti, tako da do creva stiže u nepromenjenom obliku. Tamo služi kao odličan izvor hranljivih materija za potrebe umnožavanja korisnih bakterija, poput bifidobakterija ili Acidophilusa, a pored toga takođe inhibira i razmnožavanje štetnih bakterija u crevima. Kao rezultat tog procesa, doprinosi ponovnom uspostavljanju narušene ravnoteže crevne flore, i smanjuje formiranje toksičnih materija, tako da može igrati ulogu u prevenciji raka debelog creva. Dobroćudne crevne bakterije ne samo što doprinose održavanju zdravlje sistema za varenje i smanjuju simptome IBS, već takođe podržavaju i normalno funkcionisanje imunog sistema.

Zašto da odaberete CaliVita Pure Inulin

Zato što:
 
• 100% čist inulin bez pomoćnih sredstava,
 
• potiče iz prirodnih izvora, vlakna ekstrahovana iz cikorije,
 
• zbog blago slatkastog ukusa se lako može mešati u namirnice u napitke,
 
• funkcioniše i kao prirodna zamena za šećer (ne povećava nivo šećera u krvi i nije potreban insulin za varenje),
 
• lako i jednostavno se dozira,
 
• prodaje se u ekonomskom pakovanju, sa količinama dovoljnim za 40 dana.

Nopal kaktus za detoksikaciju i poboljsanje varenja 
 
Kome preporučujemo nopal ?
 
  • Osobama na dijeti za mršavljenje, zbog osećaja sitosti koji nastaje upotrebom ovih tableta
  • U cilju ublažavanja zatvora
  • U cilju redukcije nivoa holesterola i triglicerida
  • Osobama koje boluju od dijabetesa, u cilju povećanja unosa vlakana
  • Osobama koje pate od tegoba u vezi sa celulitom

 

Nopalin možete da kupite u vašoj zemlji !


Nopal je pustinjsko blago.

Nopalin proizveden od ploda Nopal kaktusa potpomaže detoksikaciju i ima blagotvoran efekat na funkcionisanje creva kao bogat izvor vlakana, minerala i vitamina (B1, B2, niacin). Plod kaktusa može da spreči apsorpciju masti, a takođe intenzivira i procese razlaganja i sekrecije. Njegovi diuretički efekti pomažu funkciju bešike i bubrega.

Nopal je vrsta pustinjskog kaktusa poreklom iz Meksika, koji se nalazi na počasnom mestu u registru lekovitog bilja Svetske zdravstvene organizacije (WHO).
Nopal je bogat vitaminima, mineralnim materijama, prirodnim vlaknima i aminokiselinama.
 
Sadrži 17 vrsta aminokiselina, od kojih su 8 esencijalne.
 
Značaj ovog preparata je u tome što pozitivno utiče na metabolizam i varenje.
Ovaj pustinjski kaktus deluje i kao regulator telesne mase, a kod gojaznih osoba je i smanjuje.
Regulacijom metabolizma poboljšava naše opšte stanje, odbrambene i energetske sposobnosti organizma.

Sastav:         Dehidratizovani nopal      300 mg
Pakovanje:    200 tableta
Upotreba:    2 tablete 3 puta dnevno pre obroka, ili po preporuci lekara.

Probiotik za oporavak crevne flore 
 
Kome preporučujemo?
 
  • Tokom i nakon antibiotskog tretmana kao probiotik, kao i u cilju izbegavanja štetnih efekata drugih terapija koje se dugo uzimaju
  • Ako vam je potrebna suplementacija tokom tretmana dubokih gljivičnih infekcija (dermatoloških, ginekoloških problema)
  • Ako imate digestivnih problema izazvanih stresom
  • Ukoliko imate nervozan stomak ili dijareju
  • Sprečava štetne efekte alkohola i pušenja na crevnu floru
  • Uz pomoć sadržanih vlakana, Acidophilus se takođe preporučuje u slučaju zatvora

 

AC-Zymes probiotičke tablete možete da kupite u vašoj zemlji !


Delikatna ravnoteža crevne flore može biti lako narušena zahvaljujući nezdravom načinu života, konzumiranjem alkohola, antibiotskim terapijama itd. Probiotičke tablete AC-Zymes i Acidophilus CaliVite sadrže Lb. acidophilus, koja je najpopularnija prijateljska bakterija, uz čiju pomoć možemo održati normalno funkcionisanje digestivnog i imunog sistema.
 
Postoje velike količine mikroorganizama u gastrointestinalnom traktu svih nas, koje zajednički nazivamo crevnom florom. Crevna flora se sastoji od mnogo raznovrsnih mikroorganizama. Oni čine jedan do dva kilograma telesne mase odraslog čoveka. Većina njih živi u simbiozi sa ljudskim organizmom, a osim toga one su nezamenljive za njegovo zdravo funkcionisanje; pa ih nazivamo probioticima. Međutim, ostale bakterije su definitivno štetne. Ravnoteža crevne flore je veoma osetljiva. Vrlo se lako može poremetiti zahvaljujući primeni nekih lekova – posebno antibiotika – posledicama stresa („putni proliv“), jednako kao i slaba probava, stanja praćena prolivom itd., omogučujući umnožavanje neželjenih bakterija. Lactobacillus acidophilus je posebno otporna i korisna bakterija, tzv. Prijateljska bakterija – probiotik.
 
Ona može živeti 10 i više dana u probavnom traktu. Ona stvara okolinu koja nije naklonjena štetnim patogenima (klostridiumi, koli bakterije, gljivice itd.). Može poboljšati iskorišćavanje mlečnih proteina, aminokiselina, masnoća i laktoze, a učestvuje i u sintezi vitamina B i K. Uz njihovu pomoć možemo održati normalnu bakterijsku floru u crevima i pomoći nesmetano varenje. Vlakna ljuske tropske bokvice se mogu fermentirati u debelom crevu, i na taj način potpomoći funkcionisanje crevnih bakterija koje tamo žive. Pored toga, visoki sadržaj vlakana povećava zasićenost, usporava pražnjenje creva, čime se postiže da je našem telu potrenbo manje hrane. Vlakna se ponašaju kao sunđer u našem telu, gde vezuju značajnu količnu vode i štetnih materija (npr. toksina, teških metala, žučne kiseline i masnoće), i prema tome su idealni čistači debelog creva. Visok sadržaj dijetnih vlakana takođe pomaže očuvanje zdravlja kardiovaskularnog sistema.
 
AC-Zymes su probiotičke tablete koje sadrže najefikasnije prijateljske bakterije,
Lactobacillus Acidophilus, služe za očuvanje i ponovno uspostavljanje zdrave crevne flore.
 
PAŽNJA!
 
U slučaju proliva, pored uzimanja preparata, treba preduzeti i ostale mere (obilno uzimati tečnost!)
U slučaju primene lekova ili drugih dijetetskih dodataka, Acidophilus treba uzimati sa, najmanje, dva sata razmaka!
U slučaju jakih gljivičnih infekcija (dermatološki i ginekološki problemi), pored ciljane terapije lekovima, preporučuju se probiotičke tablete Acidophilusa!
U slučaju ozbiljnih probavnih oboljenja (npr. čir, Kronova bolest) potražite lekarski savet pre uzimanja preparata!
 
Sastav:  Lactobacillus Acidophillus      2 milijarde
 
Pakovanje: 100 kapsula
 
Doziranje: Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1 kapsula dnevno, na prazan stomak.


Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :

 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )

 
 
 
 
kako-napraviti-blog.jpg


субота, 7. децембар 2019.

🎄🎅🎁 Novogodišnja akcija 🎅🎁🎄 16.12.-21.12.2019. CaliVita Srbija




Dragi sadašnji i buduci saradnici ,

Ovog meseca očekuje Vas jedinstvena praznična

🎁 🎅 🎄 AKCIJA 🎄🎅🎁
od 16.12. do 21.12. 2019.

Odaberite neki od sledećih proizvoda :
 

CV0133_n.png

Hlorofil koji biljkama daje zelenu boju je veoma efikasna alkalizujuća supstanca, sa kojom možete da očuvate ili obnovite ravnotežu između baza i kiselina u svom telu. Povrh toga, hlorofil je i odličan detoksikacioni materijal koji ima i blag diuretički efekat, zbog kojeg je postao neophodan u tretmanu za čišćnje organizma.

CV0128    Rhodiolin 120caps


CV0128_n.png

Glavna komponenta kapsule, Rhodiola rosea, je adaptogena biljka. Aktivni sastojci ove biljke imaju pozitivan uticaj na centralni nervni sistem, zbog čega i koncentracija, fizičke i mentalne performanse tela mogu biti bolje. Može da bude od koristi tokom studija, u sportu i u podnošenju stresa; redukuje mentalni umor i može da doprinese boljem opštem stanju. Dopunjen cinkom, Rhodiolin poboljšava otpornost tela na bolesti, dok u isto vreme redukuje stres i simptome izazvane napetim životnim stilom.

CV0124    OxyMax 60ml


CV0124_n.png

Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati.  OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!

CV0114    ParaProteX 100tbs


CV0114_n.png

ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. Obezbeđuje efikasnu pomoć u slučaju crevnih infekcija, održava zdravu crevnu floru i ojačava imuni sistem preko intestinalne sluzokože. Njegovi aktivni sastojci uključuju i dobro poznate supstance kao što je ulje iz semena grejpfruta, beli luk, orah ili karanfilić, kao i bilje koje se vekovima uspešno koristi u narodnoj medicini, kao što su biljke rangunska puzavica, mirišljava mirha, žutika i tahebo (Pau d’Arco).

CV0177    C-1000 Plus 100tbs



CV0177_n.png
C1000 Plus sa velikom količinom vitamina C sa produženim dejstvom i šipkom organskog porekla za dodatno jačanje dejstva, doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno.
Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože.
CV0220    CoQ10 Lozenges 30tbs


CV0220_n.png

Lozenges CoQ10 je sublingvalna tableta sa prirodnom aromom limuna koja sadrži koenzim CoQ10 i koja omogućava bržu i bolju apsorbciju, zbog toga što aktivni sastojci zaobilaze digestivni sistem i dopiru do ćelija direktno kroz krvotok. Naš energizirajući preparat je pre svega pomoć u situacijama kada je neophodno odmah dati rezultat, a imali smo takođe u vidu i osobe koje usled digestivnih tegoba ovaj preparat ne mogu da uzimaju na tradicionalan način.
U novoj formuli sada nudimo tabletu sa prijatnim ukusom limuna, koja se još lakše rastapa, i koja u svakom pogledu odgovara savremenim dodacima ishrani sa podjezičnom primenom. Zahvaljujući svojoj još profinjenijoj teksturi, ona se prosto topi u ustima, ne ostavljajući za sobom neprijatan osećaj „razdrobljenosti”. Njen nov ukus može biti privlačan i onima, koji do sada iz nekog razloga nisu preferirali ukus mentola, ili su ga zbog eventualne primene homeopatskih lekova morali da izbegavaju.

CV0163    MagneZi B6 90tabs


CV0163_n.png


MagneZi B6 sadrži dobro poznat i koristan tim koji čine magnezijum, vitamin B6 i cink, proizveden u lako svarljivom obliku, kao kompleksni preparat koji precizno potpomaže Vaše mišiće i nervni sistem.
Kupovinom samo jednog (1) proizvoda ostavarujete pravo na 15% popusta uz nepromenjene Bonusne Poene. 
KP se proporcionalno smanjuje. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave

Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )

ONLINE kupovina CaliVita proizvoda
kako-napraviti-blog.jpg



четвртак, 5. децембар 2019.

One Diet program CaliVita International

Vaša 14 dnevna dijeta zasnovana je na ukusnom proteinskom šejku. Izaberite bogat ukus čokolade ili božanstvene vanile i tu moćnu belančevinu u prahu – obogaćenu vitaminima, mineralima, vlaknima i kombinacijom drugih supstanci koje utiču na gubitak težine (kao što su L-karnitin, hrom, zeleni čaj i acai bobice) – pomešajte s mlekom, mlekom od pahuljica ili žitarica ili čistom vodom, da dobijete hranjivi napitak koji u potpunosti može zameniti jedan obrok, a koji se savršeno uklapa u vašu dijetu.

 

CaliVita One dijeta se zasniva na tome, da Shake One bude konzumiran za doručak i večeru, kao i na hranljivom ručku od 500 kcal po Vašem izboru, a u skladu sa krvnom grupom, za glavno jelo u toku dana. Program takođe uključuje i dve užine – jednu prepodnevnu i jednu popodnevnu užinu – kako ne bi postali gladni, i na taj način garantovano obezebeđujete sve neophodne hranljive materije potrebne organizmu tokom tog perioda. Burn One dva puta na dan će Vam obezbediti potrebnu energiju.

 

One Diet pack + Nopalin i Crni Shaker


One Diet pack + Nopalin i Crni Shaker
Cena: 16.195,00 din
Cena s popustom: 12.146,00 din
Proizvođač: CaliVita International


 

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.


Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! 

 Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izboru kao izvorom najkvalitetnijih vlakana za zdrav probavni sistem.
Vlakna apsorbiraju vodu, bubre i daju osećaj sitosti duže vreme, što je posebno korisno osobama na dijeti.

 U našem OneDiet programu, za osiguravanje dovoljne količine vlakana zaduženi su Pure Inulin - 100% prah inulina iz korena cikorije i Nopalin - vlakna meksičkog kaktusa s najmanjim glikemijskim indeksom!


Iako je One Diet zamišljen kao gotov program, svesni smo da će postojati različite varijacije istoga. To je i normalno, jer podrazumeva se da svatko od nas ima svoje individualne potrebe i mogućnosti. Zato, ako ne možete striktno pratiti ovaj 14-dnevni program, prilagodite ga svojim potrebama.
Bitno je da date svoj maksimum kako bi izvukli maksimum!

 Želimo vam puno uspeha i zadovoljstva u programu One Diet!

Jedan One Diet (Nopalin + crni shaker) paket sadrži:

1 x Shake One vanilija 500 g
1 x Shake One čokolada 500 g
1 x Burn One 300 g
1 x Nopalin

Uz svaki kupljeni paket One Diet programa dobiti ćete GRATIS shaker i praktičnu knjižicu sa uputsvom, receptima i korisnim savetima koja će vam služiti kao vodič tokom programa. Knjižica sadrži: uputstvo za pripremu shakeova, recepte koji će vam pomoći lakše izbalansirati obroke, preporuke za vežbanje, dnevnik koji ćete voditi tokom tih 14 dana kako bi lakše pratili program.


One Diet pack + Inulin i Pink Shaker

 


One Diet pack + Inulin i Pink Shaker
Cena: 16.195,00 din
Cena s popustom: 12.146,00 din
Proizvođač: CaliVita International

 

Napomena:

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.


Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izboru kao izvorom najkvalitetnijih vlakana za zdrav probavni sistem. Vlakna apsorbiraju vodu, bubre i daju osećaj sitosti duže vreme, što je posebno korisno osobama na dijeti. U našem OneDiet programu, za osiguravanje dovoljne količine vlakana zaduženi su Pure Inulin - 100% prah inulina iz korena cikorije i Nopalin - vlakna meksičkog kaktusa s najmanjim glikemijskim indeksom!
Iako je One Diet zamišljen kao gotov program, svesni smo da će postojati različite varijacije istoga. To je i normalno, jer podrazumeva se da svatko od nas ima svoje individualne potrebe i mogućnosti. Zato, ako ne možete striktno pratiti ovaj 14-dnevni program, prilagodite ga svojim potrebama. Bitno je da date svoj maksimum kako bi izvukli maksimum! Želimo vam puno uspeha i zadovoljstva u programu One Diet!
 
1 x Shake One vanilija 500 g
1 x Shake One čokolada 500 g
1 x Burn One 300 g
1 x Inulin

Uz svaki kupljeni paket One Diet programa dobiti ćete GRATIS shaker i praktičnu knjižicu sa uputsvom, receptima i korisnim savetima koja će vam služiti kao vodič tokom programa. Knjižica sadrži: uputstvo za pripremu shakeova, recepte koji će vam pomoći lakše izbalansirati obroke, preporuke za vežbanje, dnevnik koji ćete voditi tokom tih 14 dana kako bi lakše pratili program.

Shake One vanila kartonska kutija (10x30 gr)


Shake One Vanilla


Proizvođač: CaliVita International


 

Napomena:

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Zahvaljujući svojoj kompleksnoj formuli najkvalitetnijih belančevina, ugljeni hidrata, biljaka i ostalih aktivnih materija koje deluju na metabolizam, Shake One može zameniti bilo koji obrok i međuobrok.

Shake One pruža osećaj sitosti, smanjuje glad, podstiče izgradnju mišića, sagorevanje masnoća i termogenezu (stvaranje topline), pomaže regulaciju glukoze, inzulina i krvnih masnoća, smanjuje upalne parametre, deluje kao antioksidans. Mogu ga koristiti sve starosne grupe. Koristan je osobama s povišenom masnoćom i šećerom, kao i osobama sa metaboličkim sindromom.

Doziranje:

Vaša 14 dnevna dijeta zasnovana je na ukusnom proteinskom šejku. Izaberite bogat ukus čokolade ili božanstvene vanile i tu moćnu belančevinu u prahu – obogaćenu vitaminima, mineralima, vlaknima i kombinacijom drugih supstanci koje utiču na gubitak težine (kao što su L-karnitin, hrom, zeleni čaj i acai bobice) – pomešajte s mlekom, mlekom od pahuljica ili žitarica ili čistom vodom, da dobijete hranjivi napitak koji u potpunosti može zameniti jedan obrok, a koji se savršeno uklapa u vašu dijetu.


Kome preporučujemo?

CaliVita One dijeta se zasniva na tome, da Shake One bude konzumiran za doručak i večeru, kao i na hranljivom ručku od 500 kcal po Vašem izboru, a u skladu sa krvnom grupom, za glavno jelo u toku dana. Program takođe uključuje i dve užine – jednu prepodnevnu i jednu popodnevnu užinu – kako ne bi postali gladni, i na taj način garantovano obezebeđujete sve neophodne hranljive materije potrebne organizmu tokom tog perioda. Burn One dva puta na dan će Vam obezbediti potrebnu energiju.




Sastav
 
L-karnitin
Kalcijum
Magnezijum
Alfa lipoična kiselina
Kitozan
Ekstrakt zrna zelene kafe (Caffea robusta 12:1, std 50% hlorogenične kiseline, 3% kofeina)
Prah ploda Asaia (5:1, Euterpe oleracea)
Inulin (Iz korena cikorije, Cichorium intybus)
Vitamin C
Niacin (nikotinamid)
Vitamin E
Vitamin B6
Vitamin B2
Vitamin B1
Laktaza
Folna kiselina
Hrom
Biotin
Vitamin D3


Burn One


Burn One

Cena: 4.518,70 din
Cena s popustom: 3.389,00 din
Proizvođač: CaliVita International
Napomena:

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Kompleksna formula koju preporučujemo osobama koje žele podstaći i ubrzati metaboličke procese, kao i povećati energiju. Osim što je ugodnog ukusa limuna, s Burn One neće vam biti dosadno!
Sadrži kapsaicin, L-karnitin, kofein, zelenu kafu, hrom, Sibirski ginseng, guaranu i kolu koji pomažu metabolizmu i podstiču proizvodnju energije u telu. Burn One je u ovaj program uključen upravo s ciljem ubrzavanja metabolizma, a s tim i podsticanje energije. Zahvaljujući sadržaju kofeina, možete ga koristiti i kao dodatak za kafu, a njegovi sastojci osigurati će vam dovoljno energije za vežbanje.

Doziranje:

Promešajte (10g) praha sa 250ml hladne vode.
Uzimati jednom dnevno.

Aktivni sastojci u 10 g
 
680 mg L-karnitin
500 mg ekstrakt zrna zelene kafe (Coffea robusta 12:1, std. 50% hlorogenične kiseline, 2% kofeina)
200 mg prah korena sibirskog ginsenga (Eleutherococcus senticocus 4:1, std. na 1% eleuterozida)
100 mg ekstrakt semenki Guarane (Paullinia cupana 4:1, std. na 22 % kofeina)
100 mg ekstrakt lista lucerne (Medicago sativa 5:1)
100 mg ekstrakt semenki gorkog kolatovca (Cola nitida 4:1, std. na 10 % kofeina i 10% teobromina)
100 mg ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis 30:1, std. na 80% polifenola i 10% kofeina)/li>
100 mg kitozan (iz račića)
80 mg dehidrirani kofein
20 mg ekstrakt ploda čili paprike (Capsicum annuum L. 4:1, std. na 2% kapsaicina)
20 mg L-tirozin
16 mg cink
8.3 µg hrom
2.5 µg biotin