CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 7. децембар 2019.

🎄🎅🎁 Novogodišnja akcija 🎅🎁🎄 16.12.-21.12.2019. CaliVita Srbija




Dragi sadašnji i buduci saradnici ,

Ovog meseca očekuje Vas jedinstvena praznična

🎁 🎅 🎄 AKCIJA 🎄🎅🎁
od 16.12. do 21.12. 2019.

Odaberite neki od sledećih proizvoda :
 

CV0133_n.png

Hlorofil koji biljkama daje zelenu boju je veoma efikasna alkalizujuća supstanca, sa kojom možete da očuvate ili obnovite ravnotežu između baza i kiselina u svom telu. Povrh toga, hlorofil je i odličan detoksikacioni materijal koji ima i blag diuretički efekat, zbog kojeg je postao neophodan u tretmanu za čišćnje organizma.

CV0128    Rhodiolin 120caps


CV0128_n.png

Glavna komponenta kapsule, Rhodiola rosea, je adaptogena biljka. Aktivni sastojci ove biljke imaju pozitivan uticaj na centralni nervni sistem, zbog čega i koncentracija, fizičke i mentalne performanse tela mogu biti bolje. Može da bude od koristi tokom studija, u sportu i u podnošenju stresa; redukuje mentalni umor i može da doprinese boljem opštem stanju. Dopunjen cinkom, Rhodiolin poboljšava otpornost tela na bolesti, dok u isto vreme redukuje stres i simptome izazvane napetim životnim stilom.

CV0124    OxyMax 60ml


CV0124_n.png

Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati.  OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!

CV0114    ParaProteX 100tbs


CV0114_n.png

ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. Obezbeđuje efikasnu pomoć u slučaju crevnih infekcija, održava zdravu crevnu floru i ojačava imuni sistem preko intestinalne sluzokože. Njegovi aktivni sastojci uključuju i dobro poznate supstance kao što je ulje iz semena grejpfruta, beli luk, orah ili karanfilić, kao i bilje koje se vekovima uspešno koristi u narodnoj medicini, kao što su biljke rangunska puzavica, mirišljava mirha, žutika i tahebo (Pau d’Arco).

CV0177    C-1000 Plus 100tbs



CV0177_n.png
C1000 Plus sa velikom količinom vitamina C sa produženim dejstvom i šipkom organskog porekla za dodatno jačanje dejstva, doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno.
Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože.
CV0220    CoQ10 Lozenges 30tbs


CV0220_n.png

Lozenges CoQ10 je sublingvalna tableta sa prirodnom aromom limuna koja sadrži koenzim CoQ10 i koja omogućava bržu i bolju apsorbciju, zbog toga što aktivni sastojci zaobilaze digestivni sistem i dopiru do ćelija direktno kroz krvotok. Naš energizirajući preparat je pre svega pomoć u situacijama kada je neophodno odmah dati rezultat, a imali smo takođe u vidu i osobe koje usled digestivnih tegoba ovaj preparat ne mogu da uzimaju na tradicionalan način.
U novoj formuli sada nudimo tabletu sa prijatnim ukusom limuna, koja se još lakše rastapa, i koja u svakom pogledu odgovara savremenim dodacima ishrani sa podjezičnom primenom. Zahvaljujući svojoj još profinjenijoj teksturi, ona se prosto topi u ustima, ne ostavljajući za sobom neprijatan osećaj „razdrobljenosti”. Njen nov ukus može biti privlačan i onima, koji do sada iz nekog razloga nisu preferirali ukus mentola, ili su ga zbog eventualne primene homeopatskih lekova morali da izbegavaju.

CV0163    MagneZi B6 90tabs


CV0163_n.png


MagneZi B6 sadrži dobro poznat i koristan tim koji čine magnezijum, vitamin B6 i cink, proizveden u lako svarljivom obliku, kao kompleksni preparat koji precizno potpomaže Vaše mišiće i nervni sistem.
Kupovinom samo jednog (1) proizvoda ostavarujete pravo na 15% popusta uz nepromenjene Bonusne Poene. 
KP se proporcionalno smanjuje. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko poštanske dostave

Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )

ONLINE kupovina CaliVita proizvoda
kako-napraviti-blog.jpg



Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !