CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

среда, 19. децембар 2018.

Praznična Top akcija CaliVita International !





U mesecu decembru očekuje nas Praznična Top akcija !



unnamed-akcija.png



U periodu od 21.12. do 28.12. (ili do isteka zaliha) kupovinom minimum 2 proizvoda na jednom računu odabranih proizvoda ostvarujete popust 15%!

Proizvodi koji čine akcijski paket su:

CV0124    Oxy Max 60ml  

Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati.  OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!
 
CV0124_n.png
     

            Cena 6.489 din  Cena sa popustom 5.516 din
Chewable CoQ10 obezbeđuje neophodni koenzim Q10 sa ukusom narandže. Može se uzeti i sažvakati i bez tečnosti, i zbog toga se može koristiti praktično bilo kada, čak i tokom šetnje ili prilikom vožnje. Želatinska kapsula se u potpunosti razgrađuje već u želucu, pa se zato i sastojci lakše i brže apsorbuju, i to bez iritacije stomaka.
Upotreba: 1 želatinska kapsula dnevno ili po preporuci lekara. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti


CV0260_n.png

      Cena 2.499 din.  Cena sa popustom 2.124 din
Morinda citrifolia (na polinezijskom jeziku: noni) je egzotičan plod, koji sadrži nekoliko supstanci od vitalne važnosti. Polinezijski noni i organski noni su kompleksni preparati, dizajnirani tako da imaju blagotvorno dejstvo na zdravlje, bogati su vitaminima, aminokiselinama i mineralima. Podstiču ćelijske funkcije i normalnu deobu ćelija, a redukuju i zapaljenske procese u telu. Doprinose detoksikacionoj funkciji jetre i imaju antibakterijsko, antivirusno i antifungalno dejstvo.
Plodovi organskog nonija koji dolaze sa ekološki kontrolisanih farmi začinjeni su organski uzgojenim malinama. Polinezijski noni dolazi iz nezagađene prirode, a organski noni dolazi sa farmi koje su klasifikovane kao organske.

CV0172_n.png

           Cena 6.579 din.  Cena sa popustom 5.592 din

Obezbedite vašim ćelijama neophodan izvor energije i bićete zadovoljni rezultatima! Q10 je supstanca koja predstavlja nezamenjiv izvor energije koja je potrebna našim ćelijama. A ukoliko vaše ćelije „dobiju“ ono što im je potrebno, ceo organizam će se napuniti energijom. Rezultat toga će biti povećana radna sposobnost, energija i pokretljivost, uz pomoć kojih ćete se lako nositi i sa mlađima od sebe


CV0179_n.png

Cena 4.599 din   Cena sa popustom 3.909 din.

ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. Obezbeđuje efikasnu pomoć u slučaju crevnih infekcija, održava zdravu crevnu floru i ojačava imuni sistem preko intestinalne sluzokože. Njegovi aktivni sastojci uključuju i dobro poznate supstance kao što je ulje iz semena grejpfruta, beli luk, orah ili karanfilić, kao i bilje koje se vekovima uspešno koristi u narodnoj medicini, kao što su biljke rangunska puzavica, mirišljava mirha, žutika i tahebo (Pau d’Arco)

  
CV0114_n.png

        Cena 3879 din    Cena sa popustom 3.297 din


CV0177    C-1000 Plus 100tbs  

C1000 Plus sa velikom količinom vitamina C sa produženim dejstvom i šipkom organskog porekla za dodatno jačanje dejstva, doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno.
Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože.


CV0177_n.png
             Cena 2.469 din   Cena sa popustom 2.099 din





Low Deuterium Oxy Crystal® je magnetno strukturiran, stabilizovan koncentrat sa osiromašenim sadržajem deuterijuma, obogaćen kiseonikom. Magnetno strukturirana voda može da bude efikasna pomoć u borbi protiv patogena. Stabilizovani kiseonik potpomaže snabdevanje ćelija kiseonikom, a nizak sadržak deuterijuma može da uspori proces multiplikacije ćelija; s druge strane, pogrešna multiplikacija ćelija istovremeno postaje manje izvesna.


CV0164_n.png


Cena 6.999 din Cena sa popustom 5.949 din.

Kombinacijom bilo koja dva, ili više proizvoda, ostvarujete 15% popusta. Takođe, možete kupiti i minimum 2 ista proizvoda i ostvarujete 15% popusta.




https://angiecali.blogspot.com/


Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na
📞 +381658408486 (Viber )
📞 0658408486 Srbija

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !