CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

петак, 9. новембар 2018.

Pobedimo prehladu i viruse uz pomoc CaliVita proizvoda


 



Prehlada je poznata i kao nazofaringitis, rinofaringitis ili akutna viroza. Radi se o zaraznoj bolesti gornjeg respiratornog sistema koja se lako širi i koja pogada uglavnom nos. Simptomi ukljucuju kašalj, grlobolju, iscedak iz nosa (rinoreja) i groznicu. Simptomi obicno nestaju u roku od sedam do deset dana. Neki simptomi, medutim, mogu trajati i do tri nedelje. Rinovirusi su najcešci uzrocnici prehlade, ali istu može uzrokovati više od dve stotine razlicitih virusa.
Infekcije gornjih disajnih puteva su kategorizovane po delovima tela koji su pretežno pogodeni. Prehlada prvenstveno napada nos, faringitis grlo i sinusitis sinuse. Simptomi se više javljaju zbog odgovora imunog sistema na infekciju, nego li zbog oštecenja tkiva od strane samih virusa. Pranje ruku je primarna metoda sprecavanja infekcije, a može biti od pomoci nošenje zaštitne maske za lice.
 
 
 
 

Preporuceni preparati:

 

C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima zahvaljujući svojim  aktivnim sastojcima iz prirodnih izvora, kao i formuli sa primenjenom  tehnologijom postepenog oslobađanja (time-released) svakako se izdvaja  iz ponude ostalih običnih proizvoda koji sadrže vitamin C.

 
Glavni aktivni  sastojak je vitamin C poreklom iz prirodnih izvora (citrusi), koji ima  opšte poznato blagotvorno dejstvo. C 300 Plus sa šipurkom i  bioflavonoidima pored vitamina C sadrži još i bioflavonoide takođe  poreklom iz raznog citrusnog voća, koji savršeno dopunjuju dejstva  vitamina C, pomažu apsorpciju i iskorišćavanje, a i sami poseduju  antioksidantska svojstva. Prah šipurka pored toga što daje preparatu  neodoljivu aromu, je takođe i jedan od najranije korišćenih prirodnih  izvora ovog vitamina u tradicionalnoj medicini.
C 300 Plus usled svog antioksidativnog svojstva igra  važnu ulogu u potpori zdravog funkcionisanja imunog sistema, jer pomaže  u odbrani organizma od štetnog dejstva bakterija, virusa i drugih  nasrtaja. Pored toga ucestvuje i u procesima održavanja  normalne strukture krvnih sudova, u pravilnom funkcionisanju i izgradnji  strukture vezivnog tkiva, a samim tim i u procesima održavanja zdravlja  desni, kože, kostiju i vezivnog tkiva. Doprinosi pravilnom  funkcionisanju srca i kardiovaskularnog sistema, kao i za normalno  funkcionisanje nervnog sistema.

C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima može biti od pomoći za svakoga,  ko bi želeo upotpuniti unos vitamina C iz jednog izvrsnog izvora.  Posebno se preporucuje osobama koje se bave sportom ili obavljaju teže  fizicke poslove, pušačima (i osobama koje žive u njihovoj neposrednoj  blizini), kao i žiteljima gradskih sredina gde je zagađeniji vazduh, i  onima koji su izloženi uticaju stresa, a ne smemo zaboraviti ni  trudnice, posto su njihove potrebe za vitaminom C znatno veće.
 
C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima je preparat sa postepenim  oslobađanjem, što zapravo znači, da se zahvaljujući primenjenoj posebnoj  tehnologiji time-release, aktivni sastojci oslobađaju postepeno i  kontinuirano, obezbeđujući na taj način njihovo dugotrajno prisustvo i  dostupnost organizmu. Zahvaljujući tome, iskoristivost sastojaka je veća  i efikasnija, a ujedno se time sprečava to, da se aktivni sastojci  naglo nađu u visokoj koncentraciji u organizmu.

 
  • Vitamin C    300 mg
  • Šipurak        100 mg
  • Kompleks citrus bioflavonoida   30 mg
 
PAŽNJA!
Vitamin C je osetljiv na toplotu i svetlo, i to treba uzeti u obzir prilikom skladištenja proizvoda.
Preterani unos bioflavonoida može dovesti do pojave proliva.
 
Pakovanje: 120 tableta
Upotreba: 1 tableta dnevno.
 
Vitamin C od 300 mg u tabletama
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
 




Virago je višekomponentni preparat, koji sadrži aktivne materije koje pospešuju imunitet, i ima antibakterijsko i antivirusno dejstvo. Sastojci: ekstrakt lista masline, Purpurni zvončić, Mačja kandža, Pau d’ Arco, lizin i cink. Sve ove aktivne materije se preporučuju prvenstveno protiv simptoma herpesa, ali ujedno jačaju i otpornost organizma naspram čestih, zaraznih virusnih oboljenja.

 
Aktivne sastojke biljke Mačja kandža je moderna nauka već uglavnom identifikovala, i tako su mehanizmi aktivnih materija danas već poznati. Jedan deo aktivnih materija poseduje značajne antioksidantske osobine. Prema ispitivanjima, dokazana su sledeća svojstva ove biljke: sprečavanje nastajanja zapaljenja, uništava viruse i štetne slobodne radikale.
 
Glavne aktivne elemente čine razni alkaloidi, koji značajno pospešuju aktivnosti i stvaranje limfocita, kao i funkcije za odstranjivanje nečistoća, uzročnika i stranih tela.
 
Mačja kandža sadrži elemente za koje se otkrilo i to, da imaju diureticka svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospešuju parasimpatične funkcije vegetativnog nervnog sistema, tojest pomažu u opuštanju. Mačja kandža je u Evropi dospela u žižu javnosti zbog svojeg svojstva sprečavanja malignih oboljenja. Takođe su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora.
 
Cink, ima izuzetno značajanu ulogu u pravilnom radu imunog sistema, koja se ne može zameniti ni jednim drugim oligo elementom. Naučno je dokazana činjenica, da što manje cinka ima neko u organizmu, to mu je slabiji imuni sistem. To rezultira mnogo većom mogućnosću za zarazama. Cink pospešuje aktivnost i stvaranje elemenata koji igraju ulogu u radu imunog sistema organizma. Te zaštitne celije („jedu“ uzročnike i strana tela, i tako ih onesposobljavaju) i „memorijske ćelije“ (limfociti, koji se stvaraju nakon prvog susreta sa bakterijama i virusima) prilikom ponovnog susreta prepoznavaju napadače, i tada bezuslovno pokreću specifične ćelije-ubice, tojest stvaranje antitela.
 
Ekstrakt lista masline: čaj napravljen od nje se koristi za smanjenje temperature i kao blago umirujuće sredstvo. Brojni naučni radovi dokazano govore o njenom antimikrobnom svojstvu (uništava štetne klice). Takode se pokazalo izuzetno učinkovitim protiv virusnih, bakterioloških i gljivičnih oboljenja, kao i u slučaju raznih alergija i pojave sindroma hroničnog umora.
 
Purpurni zvončić: Jedan od najpoznatijih stimulanata imunog sistema u biljnom svetu, koji takođe ima i antivirusno dejstvo. Sprečava širenje virusa herpesa i influence, jača odbrambenu moć organizma naspram nespecifičnih oboljenja i sprečava širenje parazita.
   
Pau d’ Arco: Tahebo je ogromno drvo, koje živi u tropskim prašumama Južne Amerike. Svojstva: stimuliše imunitet, štiti od bakterija, gljivica, parazita i virusa, ima atioksidantsko i antimutageno dejstvo, smanjuje bolove i zapaljenja. Sve ovo su podržala brojna klinička ispitivanja.
   
Lizinska amino-kiselina: može se naći u mnogim enzimima i u kolagenskim vlaknima. Lizin sprečava širenje virusa herpesa, ima specifično antiviralno dejstvo.
 

Sastav:
Ekstrekt lista masline
80 mg
Ekstrakt korena ehinacee
25 mg
Mačja kandža
60 mg
Kora biljke Pau d’Arco
30 mg
Cink
10 mg
 
 
 
 
https://angieshop.calivita4.me/products/virago
Zemlje u kojima možete naručiti proizvode:
 
 
PRIRODA JE NAŠ TAJNI SASTOJAK !


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !