CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 17. новембар 2018.

NOVEMBARSKA AKCIJA NA CALIVITA PROIZVODE !!! NE PROPUSTITE !!

 NOVEMBARSKA AKCIJA NA CALIVITA PROIZVODE !!! 




U periodu od 21.11. do 28.11. (ili do isteka zaliha) kupovinom minimum 2 proizvoda na jednom računu odabranih proizvoda ostvarujete popust 15%!

Proizvodi koji čine akcijski paket su:

CV0124    Oxy Max 60ml

Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati.  OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!

CV0133    Liquid Chlorophyll 473ml
Hlorofil koji biljkama daje zelenu boju je veoma efikasna alkalizujuća supstanca, sa kojom možete da očuvate ili obnovite ravnotežu između baza i kiselina u svom telu. Povrh toga, hlorofil je i odličan detoksikacioni materijal koji ima i blag diuretički efekat, zbog kojeg je postao neophodan u tretmanu za čišćnje organizma.
 ProbioBalance je ukusna tableta za žvakanje koju će svako dete i odrastao čovek uzeti sa zadovoljstvom. Svaka tableta sadrži četiri milijarda probiotskih bakterija. Tri loze probiotskih bakterija u formi tablete doprinose zdravlju crevne flore. Potpomažu rad imunog sistema, smanjenje alergija, redovno pražnjenje, eliminaciju proliva i obnavljanje oštećene crevne flore. Prebiotici (frukto-oligosaharid) dodati ovoj tableti potpomažu rast probiotika.

Mega CoQ10 Plus sadrži veliku količinu CoQ10, koji je dopunjen sa tri antioksidanata - beta karotenom, vitaminom E i selenom, za postizanje sinergističkog dejstva, čije se uzimanje preporučuje kako za terapeutske svrhe u vidu dopune istima, tako i za opštu prevenciju.
Unošenjem velikih količina CoQ10, ne samo da možemo da se osećamo bolje i da budemo u vrhunskom zdravstvenom stanju, već istovremeno možemo doprineti i normalizaciji krvnog pritiska, očuvanju zdravlja srca, očiju i mentalnih sposobnosti, kao i prevenciji napada migrene i značajnom poboljšanju potencije i plodnosti.

CV0204    PRO-STP 60tbs
Dobroćudno uvećanje prostate može da uzrokuje neprijatne simptome (često mokrenje tokom noći i u kasnijim fazama i u toku dana) kod starijih muškaraca, ali za to postoji efikasan tretman uz pomoć prirodnih sastojaka. Ekstrakt testeraste palme i sveže koprive može da ublaži simptome koje izaziva uvećanje prostate i upala. Kopriva je dobro poznata po svojim diuretičkim svojstvima i blagotvornom efektu na čišćenje organizma. Cink i selen nisu samo odlični antioksidanti već daju doprinos i pravilnom funkcionisanju muških polnih žlezda.


FL0022    C-500 100tbs

Svojom velikom dozom, naš vitamin C500 preparat baziran na tehnologiji odloženog oslobađanja, nudi izuzetnu vitaminsku suplementaciju namenjenu jačanju imunog sistema tokom kritičnih perioda.
Pored toga, doprinosi normalnom procesu formiranja kolagena i na taj način potpomaže održavanje zdravih krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože. Kao antioksidant, potpomaže zaštitu od štetnih efekata slobodnih radikala, može da uspori pojavu vidljivih znakova starenja i igra značajnu ulogu u metaboličkim procesima proizvodnje energije.

Kombinacijom bilo koja dva, ili više proizvoda, ostvarujete 15% popusta. Takođe, možete kupiti i minimum 2 ista proizvoda i ostvariti 15% popusta.



Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !