CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 16. септембар 2017.

CALI VITA INTERNATIONAL na Sajmu rekreacije i fitnesa Belfis



Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u Beogradu će, od 15. do 17. septembra 2017. godine, biti održan najveći regionalni sajam rekreacije i fitnesa – BELFIS.
Sajam rekreacije i fitnesa BELFIS ima ambiciju da postane najveći fitnes događaj u regionu, sa nekoliko velikih brendova i brojnim sportistima i profesionalcima iz oblasti fitnesa koji su ugovorili ekskluzivne nastupe. Očekuje se dolazak 10.000 posetilaca iz zemlje i regiona.
Glavna tema sajma su fitnes, zdravlje i wellness i dostupna je svima - amaterima, kao i profesionalcima. Tokom tri sajamska dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama. Više od 60 aktivacija uživo na tri bine, kao i prezentacije vezane za fitnes, wellness, mešovite borilačke veštine, aktivnosti za decu, bodibilding, ali i VII Evropski fitness kongres, seminari i predavanja vrhunskih stručnjaka biće dostupni tokom trajanja sajma.
Pokrivajući više od 2.500 kvadratnih metara sa mnoštvom izložbenih štandova i velikim brojem učesnika, BELFIS će postaviti svoje mesto na mapi fitnes događaja regiona.


Pozivam Vas dragi saradnici da se vidimo na Sajmu, gde cu i ja da predstavim nase vrhunske proizvode!
Pozovite me na tel.  0658408486 , VIDIMO SE! 🙂🌼

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !