CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 30. новембар 2015.

SambuRex (240 ml) ~ Tečno sredstvo za jačanje imunog sistema





Koncentrisana velika doza ekstrakta zove u kombinaciji sa biljnim kompleksom koji sadrži Ehinaceu, biljku koja je u upotrebi već vekovima, kao i dodatnu količinu vitamina C i cinka. Sve u vidu ukusnog, tečnog preparata namenjenog svim članovima porodice u cilju dobre pripreme imunog sistema za hladne mesece kad postoji rizik od gripa. Ne sadrži šećer, veštačke ukuse i veštačke boje.
Kome preporučujemo?
  • Zahvaljući tome što je u tečnom obliku, preporučuje se starijim osobama i onima koji imaju problema sa gutanjem, u cilju jačanja imunog sistema
  • U slučaju obične prehlade ili gripa za ubrzanje procesa oporavka
  • U slučaju gušobolje ili kašlja, kao sredstvo za ublažavanje simptoma
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama, kao sredstvo za stimulaciju varenja
  • Ne sadrži alkohol, idealan preparat za decu i vozače




Zašto CaliVita?

7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Da li ste znali da se Astragalus već više od dve hiljade godina koristi u zaštiti imunog sistema i povećanju nivoa vitalne energije (chi)?
 Upotreba: 1 kafena kašičica dnevno (5 ml), moguće pomešati sa vodom i hranom
Sastav: 100 mg Vitamin C
5 mg Cink
5000 mg Ekstrakt crne zove
130 mg Zaštićena Biljna mešavina (Echinacea Purpurea Extract,
Organic Echinacea Angustifolia Extract, Or
                           ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 


SambuRex (240 ml) ~Liquid immune booster

A concentrated, high dose black elderberry extract, combined with a herb complex containing Echinacea, a herb that has been in use for centuries, as well as extra vitamin C and zinc. All this is presented as a tasty, liquid preparation so that every member of the family can expect the colder months and the risk of influenza with a well-prepared immune system. It does not contain added sugar, artificial flavouring or colouring agents.

Info: angelinab.572@gmail.com

 
Why Choose
  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.
  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.
  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.
  • We offer 100% quality guarantee for our products.
  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.
  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.
  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.
 Dosage: Take one teaspoon (5 ml) daily, may be mixed with water or food.

петак, 27. новембар 2015.

Samo opušteno! - Živite barem 100 godina sa preparatima CaliVita International !

 

 

Priroda nam daruje veliki broj lekovitih biljaka, pomoću kojih možemo da smirimo ili osvežimo svoj nervni sisem.
Rhodiola Rosea L. jedna je od najpopularnijih adaptogenih (v. uokvireni tekst) biljaka, koje se koriste u tretiranju stresa.

Istorija ove biljke u tradicionalnoj medicini doseže više vekova unazad. Tibetanski lekari su ga evidentirali kao sredstvo za jačanje i kao esenciju životne snage, i smatrali su da može značiti rešenje i u slučaju visinske bolesti. Mongolski lekari su ga prepisivali kao lek protiv tuberkuloze, dok su ga u Kini koristili kao sredstvo za pročišćavanje krvi i za stimulisanje cirkulacije. Pisani dokumenti azijskih naroda nejedanput spominju ovu biljku od čijeg se korena kuvao čaj, za koji su smatrali da će onom, ko ga svakodnevno pije, podariti stogodišnji životni vek.
 
Od prošlog veka je adaptogeno dejstvo i naučno dokazano. Aktivni sastojci biljke deluju pozitivno na centralni nervni sistem, a zahvaljujući tome, moć koncentracije, psihički i fizički kapacitet se mogu uvećati. Može da pomogne u učenju, u sportu, može da umanji mentalni zamor, i može doprineti poboljšanju opšteg raspoloženja. Jača imunitet organizma prema bolestima, ublažava stres i simptome izazvane napetim načinom života. (Naš članak o stresu možete pročitati u jesenjem izdanju CaliNewsa.)

Lekovita biljka Rhodiole Rosea, upotrebljena u Rhodiolin kapsuli, u mnogim zemljama sveta je objekat kontinuiranih istraživanja. A u kom pravcu se kreću ova istraživanja?

Na italijanskom Univerzitetu u Kamerinu (Camerino) su, na primer, eksperimenti na životinjama potvrdili da je već samo i jednokratna aplikacija ekstrakta ove biljke ublažila akutni stres.*

Istovremeno, prema istraživanjima litvanijskog Univerziteta medicine Kaunas ona može da bude efikasna u stanjima koja prate opšta iscrpljenost, a takođe povećava opšti imunitet ćelija i organa prema štetnim uticajima spoljašnje sredine. Može da deluje blagotvorno i na kardio-vaskularni sistem u slučaju problema kao su što na primer srčana aritmija i stres. Prema nekim podacima preparati izrađeni od Rhodiole rosea-e mogu da zaustave rast malignih tumora i stvaranje metastaza u jetri.**

CaliVita Rhodiolin

Kapsula Rhodiolin je predstavljena pre više od jedne decenije u globalnoj mreži CaliVite, a njen uspeh je sve od onda nepromenjen. Prema povratnim informacijama neki je koriste za smanjivanje i kontrolisanje svakodnevne napetosti, odnosno za saniraje naglo nastalih stresnih situacija. Drugi je uzimaju za održavanje opšteg energetskog stanja i za očuvanje koncentracije. Kada se uzima pre spavanja, može da pomogne u održanju neprekidnog sna, pošto je pogodna za uravnoteženje stresa koji se u toku dana nakupio. Šta više, može da posluži i kao dodatni element antidepresivne terapije.

Dakle, ne zaboravite!

- preparat nije adiktivan (ne izaziva zavisnost, kao na primer neka sredstva za smirivanje);
- sporedni efekti nisu poznati;
- nežno „sarađuje“ sa organizmom u cilju održanja ili vraćanja njegove ravnoteže;
- njegovo delovanje se nastavlja i kada se uzima na duže staze (ne izaziva zavisnost).

Njegovo uzimanje se optimalno može dopuniti tabletama Stress Meagement, MagneZi B6, odnosno BioHarmonex aparatom.

Znači vredi pozvati u pomoć prirodu, kada osećate da je vašem telu i nervnom sistemu potrebna nežna i izjednačena podrška!

Adaptogen? – Je li to možda rođak adaptera?

I stvarno! Isto kao što je i u slučaju električnih uređaja (npr. lampi, računara itd.) potreban adapter (ispravljač) da bi se obezbedila tačno onolika koločina i vrsta struje, koliko je potrebno za pravilno funkcionisanje, tako se i adaptogene biljke iskorišćavaju tačno u onolikoj meri, u kolikoj su meri one potrebne organizmu. Ni u manjoj, ni u većoj meri! Tako, zahvaljujući ovoj izvanrednoj osobini, ove biljke – za razliku od medikamenata – ne uzrokuju zavisnost, sporedni efekti im nisu zabeleženi, nežno sarađuju sa organizmom, i njihovo dejstvo se ne smanjuje čak ni ako se uzimaju na duže staze.
           ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rhodiolin (120 capsules)Anti-stress preparation
The main component of the capsule, Rhodiola rosea, is an adaptogenic plant. The active ingredients of the plant have positive effects on the central nervous system, which is why concentration, physical and mental performance may grow. It can be useful when  studying, doing sports and handling stress; it reduces mental tiredness and it can contribute to a better general condition. Made complete with zinc, Rhodiolin improves the body’s resistance to illnesses, while it also reduces stress and the symptoms caused by the tense lifestyle.
kontakt :angelinab.572@gmail.com
Why Choose
  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.
  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.
  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.
  • We offer 100% quality guarantee for our products.
  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.
  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.
  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.
 Dosage: 1-3 capsules daily
Ingredients 100mgRhodiola concentrate (5:1, equivalent to 500 mg powder)
5mg Zinc
Inactive ingredients:
microcrystalline cellulose, gelatin

уторак, 24. новембар 2015.

Oregano Oil (30ml)-Origano ulje





Aktivni sastojci ulja origana uključuju i flavonoide koji su poznati po svojim odličnim antioksidantnim efektima, kao i nekoliko korisnih isparljivih ulja. Jedno od tih je karvakrol, koji ima jako antimikrobno dejstvo i zbog toga ima sposobnost da uništi ili spreči razmnožavanje bakterija i gljivica.
Kome preporučujemo?
  • Inhalaciju, u slučaju prehlade ili blagih upala gornjih disajnih puteva
  • Mućkanje u ustima, u slučaju oralne infekcije
  • Interno, u slučaju problema sa varenjem
  • Kao antioksidant, u cilju neutralizacije slobodnih radikala koji nastaju kao proizvod ćelijskog metabolizma
  • Eksterno, u cilju tretmana pega, ujeda insekata i modrica, kao i u prevenciji gljivičnih infekcija.



Zašto CaliVita?

7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:

·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Da li ste znali?

Da li ste znali da je origano poznat kao supresant za kašalj još u drevnom Egiptu, a stari Grci su ga koristili u tretmanu povreda? U Srednjem veku, origano se koristio za zaštitu od fermentacije i truljenja.

 Upotreba: Preporučena unutrašnja upotreba: kao dijetetski suplement uzimati 4 kapi (približno 0.17 ml) 3 puta dnevno, sa malom količinom vode; preporučena spoljna upotreba: slobodno nanositi do 3 puta dnevno

Sastav: 13 mg Ekstrakt lista oregana (u maslinovom ulju kao osnovi)





Oregano Oil (30 ml)Oregano oil

The active ingredients of oregano oil include flavonoids, known for their excellent antioxidant effects, and several useful volatile oils. One of these, carvacrol, has a strong anti-microbial effect and so it can destroy or prevent the reproduction of bacteria and fungi.
Why Choose
  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.
  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.
  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.
  • We offer 100% quality guarantee for our products.
  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.
  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.
  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.
 Dosage: Please find the detailed instructions in the product description

субота, 21. новембар 2015.

Arginine Plus (100 tableta) ~Za bolje performanse


Arginin je aminokiselina koja igra ulogu u funkcionisanju, razvoju i regeneraciji mišića. Povrh toga, doprinosi i održavanju zdrave cirkulacije krvi, što je od pomoći i u zdravom funkcionisanju vaskularnog sistema. Stimuliše hormone rasta i insulin, a istovremeno je i prekurzorna supstanca azota monoksida (NO), koji ima vazodilatacioni efekat.
Kome preporučujemo?
- Sportistima i bodibilderima zbog toga što može da podstakne cirkulaciju kiseonika i nutrijenata, rast i regeneraciju mišićne mase
- Osobama koje se bave teškim fizičkim radom
- Potpomaže sintezu proteina i sekreciju hormona rasta i insulina
- Usled vazodilatacionog efekta, doprinosi zaštiti kardiovaskularnog sistema
- U cilju podrške procesu detoksifikacije
- Može da poboljša seksualne performanse


Zašto CaliVita?

7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:

·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Da li ste znali da proizvodnja arginina u telu može da opadne pod određenim okolnostima (pod stresom, usled iscrpljujućeg fizičkog rada)?

 Upotreba: 1 tableta dnevno

Sastav: 500 mg L-arginin, 600 mcg Mangan,  50 mcg Kobalt ,50 mg Alfa-ketoglutarna kiselina

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Arginine Plus (100 tablets)~ Performance enhancer

Arginine is an amino-acid that plays a role in the functioning, development and regeneration of the muscles; in addition, it can also contribute to maintaining healthy blood circulation, thus helping the healthy functioning of the vascular system. It stimulates the growth hormones and insulin and it is also the precursor substance of essential nitrogen-oxide, which has a vasodilating effect.

Online registration and purchase:
Sponsor : Angelina Banjari,  code number : 3814127090


Why Choose
  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.
  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.
  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.
  • We offer 100% quality guarantee for our products.
  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.
  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.
  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.
Did you know?
One tablet of Arginine Plus provides as much l-arginine as 4.5 kg of walnuts.

 Dosage: 1 tablet daily

Ingredients
 500 mg L-Arginine
600 mcg Manganese
50 mg Alpha Ketoglutaric Acid

уторак, 17. новембар 2015.

Meal Time (100 tableta za žvakanje)-Podrška varenju

Meal Time (100 tableta za žvakanje)-Podrška varenju



Meal Time je ukusna tableta za žvakanje koja potpomaže varenje. Glavni sastojak ovog preparata je papain, prirodno jedinjenje veoma slično enzimima koji razlažu proteine. Namenjeno je razlaganju proteina u našoj ishrani, čime se poboljšava varenje proteina i povećava efikasnost apsorpcije.
Kome preporučujemo?
  • Onima čija ishrana podrazumeva veliku količinu mesa, mlečnih proizvoda i vlaknastu hranu
  • Za potrebe lakšeg varenja



Zašto CaliVita?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Da li ste znali?
Da li ste znali da se papain često koristi u mesnoj industriji zbog toga što je njegov glavni efekat pred-varenje mesa i vlakana?
 Upotreba: 1-2 obroka (tableta) u toku dana, nakon glavnih obroka
Sastav: 250 mg Enzim iz papaje
_______________________________________________



Meal Time (100 chewable tablets) -Supporting the digestive system
Meal Time is a tasty chewable tablet to support digestion. Its main active ingredient is papain, a natural compound very similar to protein decomposing enzymes. It is intended to break down the proteins in our food into their components, thus helping the body’s own protein digestion and increasing the effectiveness of absorption.
Why Choose
  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.
  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.
  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.
  • We offer 100% quality guarantee for our products.
  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.
  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.
  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.

петак, 13. новембар 2015.

Joint ProteX FORTE , 90 tab ~ za očuvanje zdravlja zglobova

Motorički sistem je izgrađen od kostiju, mišića i zglobova, koji zajedno sa pratećim tkivima (ligamenti, hrskavice, tetive, sinovijalne vreće itd.) osiguravaju stabilnost i pokretljivost tela.

Zglobovi se prvenstveno sastoje od kostiju čiji su krajevi pokriveni glatkim, otpornim i elastičnim zaštitnim slojem, hrskavicom. Hrskavica sadrži kolagen, vodu i tzv. proteoglikane, a funkcija joj je da ublaži trenje kostiju pri pokretanju zglobova. Zglobovi su pokriveni takozvanom sinovijalnom opnom, čije ćelije luče sinovijalnu tečnost (zglobno mazivo), a ona takođe služi pre svega za ublažavanje trenja. Postoje nepokretni zglobovi (npr. središnje kosti stopala ili vezani zglobovi unutrašnjih kostiju šake) i zglobovi koji omogućavaju složene pokrete. Raspon pokretljivosti zavisi od oblika zgloba, a sam zglob se pokreće uz pomoć mišića koji ga okružuju i pokreću. Ako bilo koji od navedenih delova pretrpi neko funkcionalno oštećenje, rad zglobova će biti ugrožen.

Postoje zglobovi koji su u toku svakodnevnih aktivnosti izloženi većem opterećenju od ostalih. Takvi su na primer zglobovi kolena i kukova, koji su od ogromnog značaja, ne samo zbog njihovog „24 časovnog dežurstva”, već i zbog toga što treba da nose veliki procenat naše telesne težine. A to je upravo odgovor i na to, zašto neke profesije ili sportovi (npr. teški fizički poslovi, dizanje tegova), odnosno prekomerna telesna težina (!) znače povećano opterećenje za njih, što povećava rizik njihovog oštećenja. Što više i/ili duže vršimo povećano opterećenje na neki zglob, odnosno što više dodatnih kilograma nosimo na sebi, to je veća opasnost njegovog oštećenja.

Ozbiljan rizik može biti za zglobove i neodgovarajući način bavljenja sportskim aktivnostima. Čak i najjednostavnije džogiranje može biti štetno (za svakog, a naročito za gojazne osobe), ako trčite na neodgovarajući način ili u neodgovarajućoj opremi (patike za trčanje). A naročiti oprez zahtevaju popularni zimski sportovi koji se obično vrše „kampanjski” i iziskuju intenzivno korišćenje snažnih pokreta (klizanje, skijanje, snoubord itd.), a mogu biti posebno rizični, ako mišićno-koštani sistem nije na odgovarajući način pripremljen za njih.

Zglobovi i sa odmicanjem vremena trpe promene. Vremenom se zglobna hrskavica istanjuje, hrskavični sastav se menja (proteoglikani), zglob postaje manje elastičan. Sinovijalne površine slabije klize jedni po drugima, a ligamenti i tetive koje okružuju zglob takođe postaju krući. Snaga okolnih mišića slabi, što može smanjiti i raspon pokretljivosti zglobova.

Sve to spada u normalne fiziološke procese, ali treba znati da i mi sami možemo puno učiniti za zdravlje naših zglobova, i to odgovarajućim načinom života i zdravom ishranom.

Za Joint ProteX FORTE odabrali smo najkvalitetnije sastojke koji pružaju potporu zglobovima. Glikozamin i hondroitin (sada u povećanoj dozi!) sinergistički (zajednički) deluju na izgradnju i održavanje glavnih strukturalnih elemenata hrskavice, te na taj način igraju značajnu ulogu u očuvanju odgovarajuće pokretljivosti i neoštećenosti zglobova, kao i u njihovoj regeneraciji. Hijaluronska kiselina, kao prirodna hidratantna materija obezbeđuje viskozitet zglobnih tečnosti i umanjuje trenje na površini hrskavice. Metil-sulfonil-metan, poznat i kao „MSM” pomaže očuvanje zdrave strukture hrskavice. Preparat pored toga sadrži i blagotvorne biljne ekstrakte, kao i cink i mangan.

U slučaju ekstremnog opterećenja za očuvanje zdravlja Vaših zglobova i ostalog vezivnog tkiva u organizmu, odaberite i Vi istaknutu potporu koju pruža Joint ProteX FORTE!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joint ProteX FORTE (90 tablets) ~Complex joint protection
Joint ProteX FORTE tablets provide extra support for the regeneration of the cartilages and the production of the synovial fluid between bones. Even if your diet is appropriate, you consume too little of the active ingredients that would help preserve the health of your joints. The tablets offer high doses of glucosamine and chondroitin, known for strengthening the joints, as well as hyalorunic acid and MSM to support the production of synovial fluid and anti-inflammatory herbs (e.g. curcuma and meadowsweet), which will together ensure that your joints receive proper support even in the case of extreme strain.

information : angelinab.572@gmail.com



Why Choose
  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.

  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.

  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.

  • We offer 100% quality guarantee for our products.

  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.

  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.

  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.
 Dosage: 1 tablet daily
Ingredients 500mgGlucosamine Sulphate 270mg Chondroitin Sulphate 50mg Hyaluronic Acid 150mgMethyl Sulfonyl Methane 50mgBoswelia Serrata Extract (std. 25% boswelic acid) 40mgMeadowsweet Powder10mgTurmeric Extract (std. 25% curcumis) 5mgZinc 1mgManganeseInactive ingredients:
ACTIVE ingredients: glucosamine - This active ingredient may cause allergy or intolerance.
kontakt : angelinab.572@gmail.com

четвртак, 12. новембар 2015.

~ Nopalin, 200 tab ~ Prirodno rešenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa


Preparat koji sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Prirodno rešenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa.
Nopal je vrsta pustinjskog kaktusa poreklom iz Meksika, koji se nalazi na počasnom mestu u registru lekovitog bilja Svetske zdravstvene organizacije (WHO). Nopal je bogat vitaminima, mineralnim materijama, prirodnim vlaknima i aminokiselinama. Sadrži 17 vrsta aminokiselina, od kojih su 8 esencijalne. Značaj ovog preparata je u tome što pozitivno utiče na metabolizam i varenje. Ovaj pustinjski kaktus deluje i kao regulator telesne mase, a kod gojaznih osoba je i smanjuje. Regulacijom metabolizma poboljšava naše opšte stanje, odbrambene i energetske sposobnosti organizma. Njegova vlakna omekšavaju stolicu, vežu žučne kiseline i otrove u crevima, dajući mu i značajnu ulogu u prevenciji malignih obolenja creva.
Kao probiotik, aktivno pridonosi održanju crevne flore. Budući da nopal deluje kao sredstvo za regulaciju izmene tvari u organizmu, omiljen je kao dopuna svih detoksifikacijskih kura i dijeta. Doprinosi održavanju optimalne tjelesne težine na zdrav i prirodan način.
Zahvaljujući svojim vlaknima, bubri u dodiru s vodom te doprinosi većem osjećaju sitosti, smanjuje apetit i pomaže u odvikavanju od "grickanja" koje se praktikuje između obroka. Kroz kontrolu stvaranja želudačne kiseline, posebno je koristan kao zaštita želuca i dvanaestopalačnog creva od prekomerne kiseline.

Nopal je vrlo koristan u nastojanjima smanjivanja sadržaja kolesterola i ukupnih masnoća iz hrane, čime doprinosi smanjenju lipida u krvi i prevenciji arteroskleroze. Preko kontrole rada gušterače, nopal doprinosi stabilizaciji i regulaciji šećera u krvi. Poznato je i svojstvo nopala da aktivno održava ravnotežu telesnih tekućina, sprečavajući da se ona zajedno s otpadnim tvarima metabolizma zadržava u međustaničnom prostoru. Uzimanje ovog preparata povoljno deluje na rad bubrega, smanjuje se mogućnost nastanka celulita i prekomernog nakupljanja tekućine. Nopal ima i antioksidativna svojstva, što ga, pored onih detoksifikacijskih, čini važnim sredstvom u prevenciji malignih obolenja probavnog sustava. Redovna konzumacija nopala doneće i druge dobrobiti za organizam, od boljeg zdravlja nervnog i disajnog sustava, do jačeg imuniteta. Zahvaljujući bogatom sadržaju hranjivih tvari, naročito aminokiselina iz kojih telo stvara životno važne belančevine (enzime, hormone, gradive tvari...) nopal je idealna lako probavljiva hrana za sve - decu, odrasle, bolesnike, starije osobe, vegetarijance. Nopalin čuva zdravlje i pomaže uspostavljanju ravnoteže metaboličkih procesa, pojačava isceliteljske sposobnosti organizma te mu osigurava veću snagu i bolji imunitet.

Aktivni sastojci
Dehidratizovani nopal 300.0 mg

Upotreba
3x2 tablete u toku dana, pre glavnih obroka.

Napomena
Uvek koristite nopalin sa mnogo tečnosti, jer ćete na taj način omogućiti vlaknima da nabubre, da stvore osećaj sitosti.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 


Nopalin (200 tablets) ~Fibre tablets with Nopal

Produced using Nopal cactus fig, Nopalin supports detoxification and has beneficial effects on the functioning of the intestines as a rich source of fibres, while it provides vitamins (B1, B2, niacin) and minerals for the body. The cactus fig can prevent the absorption of fats and it also intensifies their decomposition and secretion. With its diuretic effect, it supports the functioning of the bladder and helps the kidneys.

online shop : Membership Code 3814127090
Why Choose
  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.

  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.

  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.

  • We offer 100% quality guarantee for our products.

  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.

  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.

  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.
 Dosage: 3x2 tablets with meals   Ingredients 300 mg Dehydrated Nopal Cactus
Always take Nopalin with lots of fluids in order to help the swelling of the fibres it contains and the development of the sensation of fullness.

среда, 11. новембар 2015.

Full Spectrum (90 tableta) ~ Vitaminski i mineralni kompleks


 


Full Spectrum sadrži skoro 30 vrsta različitih vitamina, antioksidanata i minerala sa dodatnim sadržajem bioflavonoida, a to su sve sastojci koji su esencijalni za funkcionisanje tela. Izuzetnu efikasnost ovog proizvoda garantuje količina organskih aktivnih sastojaka, kao i primenjena tehnologija odloženog oslobađanja sastojaka.
Kome preporučujemo?
  • U cilju svakodnevne zaštite zdravih životnih procesa i vitalnosti
  • Kao podrška imunom sistemu
  • Za jačanje otpornosti organizma u periodima povećanog rizika od gripa i prehlade
  • Osobama čija ishrana nije izbalansirana (nedovoljan unos povrća i voća, dijeta za mršavljenje ili vegetarijanstvo), u cilju suplementacije vitamina i minerala
  • U cilju boljeg oporavka nakon bolesti
  •  
  • Simptomi opšte vitaminske deficijencije uključuju: sklonost ka zamoru, iscrpljenost, depresiju, potištenost, opadanje mentalnih i fizičkih sposobnosti, češće oboljevanje usled smanjene otpornosti.



Zašto CaliVita?

7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Da li ste znali?
Da li ste znali da folna kiselina doprinosti smanjenju umora i iscrpljenosti?
 Upotreba: Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 1-3 tablete dnevno, u toku jela.  Sastav: 1500 I.J. Vitamin A 7 I.J. Vitamin E 1 mg Vitamin B1 1.1 mg Vitamin B2 10 mg Niacinamid 5 mg Pantotenska kiselina 1.2 mg Vitamin B6 (piridoksin) 20 mg Holin-bitartarat 20 mg Inozitol 5 mg Para-amino benzoic acid 40 mcg Biotin 200 mcg Folna kiselina 2 mcg Vitamin B12 60 mg Vitamin C 4 mg Rutin 4 mg Bioflavonoidi citrusnog porekla 2 mg Hesperidin kompleks 10 mg Betain HCl 80 mcg Jod 50 mg Kalcijum 4 mg Gvožđe 25 mg Magnezijum 1.5 mg Bakar 10 mg Cink 25 mcg Hrom 20 mcg Selen 3 mg Mangan 10 mg Kalijum 10 mcg Molibden
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Full Spectrum (90 tablets) ~Vitamin and mineral complex


Full Spectrum contains nearly 30 types of various vitamins, antioxidants and minerals with extra bioflavonoids, all essential for the functioning of the body. Its outstanding efficiency is ensured by the quantity of organic active agents, as well as the delayed release technology.
To find out who and why may need this product and obtain more, interesting information : angelinab.572@gmail.com
Why Choose
  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.
  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.
  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.
  • We offer 100% quality guarantee for our products.
  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.
  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.
  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.
 Ingredients 1500 I.U. Beta Carotene 7 I.U. Vitamin E 60 mg Vitamin C 1 mg Vitamin B1 1.1 mg Vitamin B2 10 mg Niacin 5 mg Pantothenic acid 1.2 mg Vitamin B6 200 mcg Folic acid 1 mcg Vitamin B12 20 mcg Choline 20 mg Inositol 5 mg Para-amino benzoic acid 40 mcg Biotin 4 mg Rutin 4 mg Citrus Bioflavonoid Complex 2 mg Hesperidin complex 80 mcg Iodine 187 mg Calcium 4 mg Iron 25 mg Magnesium 1.5 mg Copper 10 mg Zinc 25 mcg Chromium 20 mcg Selenium 3 mg Manganese 10 mcg Molybdenum

To find out who and why may need this product and obtain more, interesting information : angelinab.572@gmail.com

понедељак, 9. новембар 2015.

Dodaci ishrani za zdravlje žena




Danas termin „slabiji pol” više nije baš odgovarajući, pošto žene obavljaju poslove u nekoliko smena: na radnom mestu, u domaćinstvu, u vaspitanju dece, kao i u upravljanju svim svakodnevnim sitnicama koje se tiču porodice i kuće. Zato, treba da razmislimo o tome kako su svi ti zadaci važni i neophodni, i kako bi mogli da se ravnopravno podele, kako bismo i mi dali svoj doprinos, tako da one mogu da nastave da brinu za svoje porodice u dobrom zdravlju i sa osmehom, i kako bi one, takođe, mogle imati više slobodnog vremena za sebe!
Žene su od početka puberteta izložene riziku od nedostatka gvožđa. Usled toga, povećava se i rizik od nastajanja infekcija, slabosti ili, čak, i anemije u težim slučajevima. Ova stanja su veoma česta pre i za vreme trudnoće, uprkos činjenici da se gvožđe lako može dopuniti, a njegov deficit može predstavljati ozbiljan rizik po zdravlje, i to ne samo na žene, već i na zdravlje dece. Iron Plus, preparat koji sadrži gvožđe u heliranom obliku je dostupan u mreži CaliVita, čija unapređena verzija sada sadrži veće količine gvožđa, koje se lakše apsorbuju uz pomoć dodatog vitamina C.

Zbog svojih anatomskih karakteristika, žene obično češće pate od neprijatnih simptoma urinarnih infekcija. Naš preparat URX razvijen je tako da može da se ciljano koristi za prevenciju, kao i za tretiranje manje ozbiljnih infekcija na jedan blag način, sa primenom biljaka sa umerenim diuretičkim i antibakterijskim dejstvom, kao i D-manozom, za koju se vezuju patogeni E. coli.
Menopauza postavlja nove izazove za žene, koje doživljavaju i moraju da prihvate određene fizičke i mentalne promene, kao i njihove prateće posledice, i u tome želimo da im pružimo pomoć sa našim preparatom Menopausal Formula. Sa svojim izbalansiranim sadržajem vitamina i minerala, pomaže odgovarajući unos hranljivih materija i mikro-hranljivih sastojaka, a njen biljni sadržaj je pažljivo biran, tako da pomogne u tretiranju problema koji se obično javljaju u toj fazi života (npr. urinarne infekcije itd.).
Nakon menopauze, dejstvo estrogena da štiti kosti se više ne ostvaruje, i to je razlog zašto je važno da se svesno uspostavi ravnoteža i nadomesti gubitak kalcijuma u vidu dodatnog unošenja putem ishrane ili u vidu dodataka ishrani. Za vreme trudnoće i dojenja se takođe povećava potreba za kalcijumom, koju će telo zadovoljiti iz koštane mase ukoliko taj element nije dopunjen u odgovarajućim količinama. Jake kosti sa svojim optimalnim sadržajem kalcijuma i magnezijuma u srazmeri 2:1 mogu da se obezbede za obe spomenute faze života u vidu suplementacije kalcijuma putem vrhunskih dodataka ishrani Strong Bones i Strong Bones Plus, s tim da verzija Plus sadrži i dodati vitamin D3.
Iako uzroci još nisu tačno određeni, dokazano je da se migrena češće javlja kod žena. Prema studijama, redovan unos većih količina (150-300 mg/dan) koenzima Q10 je uspešno smanjio učestalost i trajanje napada migrene. Samo 1-2 kapsule dnevno našeg proizvoda Super Mega CoQ10 može da obezbedi tu količinu.
Usled svakodnevne užurbanosti žene mogu lako mogu zaboraviti na to da odvoje malo vremena i energije samo za sebe i da obrate pažnju na sopstveno zdravlje i znakove upozorenja. Međutim, ako i one postanu svesne sopstvenih potreba, tako će biti lakše za njih da obezbede minimum neophodan za očuvanje zdravlja, ako je potrebno, uz primenu odgovarajućih dodataka ishrani.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





Menopausal Formula (135 capsules)~Menopausal formula
During and after menopause, women’s body and metabolism change. The risk of certain preventable illnesses increase (such as osteoporosis, cardiovascular diseases). In Menopausal Formula, we offer a blend of such active ingredients that can naturally decrease the unpleasant symptoms of menopause (irritability, heat waves, weight gain) and decrease the higher risks originating from the changes.
To find  interesting information: angelinab.572@gmail.com
Why Choose
  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.
  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.
  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.
  • We offer 100% quality guarantee for our products.
  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.
  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.
  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.
  • Ingredients:
150 mcg Vitamin A 4.5 mg Beta Carotene 2 mcg Vitamin D3 100 mg Vitamin C 40 mg Vitamin E 2.5 mg Vitamin B1 2.5 mg Vitamin B2 7.5 mg Niacinamide 40 mcg Folic acid 5 mg Pantothenic acid 2.5 mg Vitamin B6 5 mcg Vitamin B12 30 mcg Biotin 2.5 mg Para-amino benzoic acid 2.5 mg Choline 2.5 mg Inositol 100 mg Calcium 50 mg Magnesium 3 mg Zinc 200 mcg Copper 1 mg Iron 500 mcg Manganese 15 mcg Iodine 10.5 mcg Selenium 20 mcg Chromium 15 mcg Molybdenum 300 mcg Boron 650 mcg Field Horsetail 7.5 mg Dong Quai Root 10 mg Siberian Ginseng 10 mg Licorice root 10 mg Black cohosh root 10 mg Blessed Thistle 10 mg Chasteberry 1 mg Bioflavonoid complex

недеља, 8. новембар 2015.

MagneZi B6 (90 tableta)Magnezijum + vitamin B6




MagneZi B6 sadrži dobro poznat i koristan tim koji čine magnezijum, vitamin B i cink, proizveden u lako svarljivom obliku, kao kompleksni preparat koji precizno potpomaže Vaše mišiće i nervni sistem.
Kome preporučujemo?
  • Sportistima i onima koji se podvrgavaju velikom fizičkom naporu
  • U slučaju intenzivnog gubitka tečnosti (npr. znojenjem),
  • U slučaju velikog mentalnog napora, tokom ispitnog perioda ili stresnih perioda na radnom mestu
  • Osobama koje vode dinamičan život
  • U slučaju kada ishrana nije izbalansirana (nizak sadržaj povrća i voća, dijeta za mršavljenje, vegetarijanstvo),
  • Trudnicama i dojiljama
  • Osobama koje redovno konzumiraju alkohol
  • Svima koji žele dodatnu energiju u periodima kada umor preovladava

Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
Rhodiolin, Organic Noni Juice, Polinesian Noni Juice, Panax Ginseng, MagneZi B6, Stress Management B Complex, Mega B Complex;
Simptomi nedostatka magnezijuma mogu biti: grčevi u mišićima, trzanje očnih kapaka, umor, nesanica, razdražljivost, problemi sa koncentracijom, kardiološki problemi.
Zašto CaliVita?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Da li ste znali?
Jedna tableta MagneZi B6 obezbeđuje toliko magnezijuma koliko 1 litra mleka!
Da li ste znali da istraživači tvrde da naše telo – u idealnom stanju – sadrži 25g magnezijuma od čega polovinu čuva u kostima? U slučaju deficijiencije magnezijuma telo koristi zalihe iz kostiju u cilju obezbeđivanja dovoljne količine magnezijuma u krvi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MagneZi B6 (90 tablets)Magnesium + B6
MagneZi B6 contains the well-known and perfectly cooperating team of magnesium, vitamin B6 and zinc, which we have developed for you in an easily processable form in order to provide complex and targeted support for the muscles and the nervous system.

Why Choose
  • With an outstanding professional background, CaliVita has been offering its products satisfying the highest quality regulations for more than 20 years.
  • We always aspire to use natural base materials originating from the best sources.
  • During our developments, we work using better absorption, for example organic, forms.
  • We offer 100% quality guarantee for our products.
  • Our products are subject to a strict and multiple round examination procedure in order to continuously ensure excellent quality.
  • The vast majority of our dietary supplements are produced in pharmaceutical conditions in the USA.
  • The products are manufactured according to the principles of GMP (Good Manufacturing Practice), while continuous control and regularly scheduled audits by the FDA (Food and Drug Administration) are also performed. We work in close cooperation with the local licensing authorities in order to ensure that our consumers are always provided products of the highest quality.
Did you know?
One tablet of MagneZi B6 provides as much magnesium as 1 liter of milk.
With online shopping specify the code number 3814127090 Angelina Banjari