CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

уторак, 12. мај 2015.

Pure Inulin ~ 100 % prirodni zaslađivač

Prema najnovijim studijama osobe koje pate od sindroma iritabilnih creva (IBS) godišnje, u proseku čak 73 dana imaju problema. Tokom tih dana simptomi im narušavaju dnevne aktivnosti. To je petina kalendarske godine…



IBS je sindrom iritabilnih creva, a naziva se još i sindrom nadraženih ili osetljivih creva. Najčešći znakovi i simptomi iritabilnih creva su: bolovi u stomaku i grčevi, osećaj nadutosti, gasovi, dijareja, proliv ili zatvor. Simptomi variraju od osobe do osobe, a mogu se i menjati vremenom. Teško je postaviti tačnu dijagnozu jer se simptomi često javljaju bez naizgled ikakvog razloga. Nekada postoji veza između konzumacije određene hrane i javljanja simptoma, a često i stres pa i neki drugi faktori su ti koji dovode do ovog poremećaja. Čak se i promena nivoa hormona kod žena dovode u vezu sa ovim poremećajem.


Svaka 7 osoba koja se bori sa teškim oblikom ovog poremećaja prihvatila bi rizike lečenja, pa čak i rizik od 1 u 100 sa fatalnim ishodom, kako bi se izlečili ove nepodnošljive bolesti.
Sindrom iritabilnih creva je za sada neizlečiva bolest, ali je moguće držati pod kontrolom i voditi relativno normalan život ukoliko se povede računa o stresu i ishrani. Savetuje se izbegavanje namirnica koje aktiviraju simptome, redovno vežbanje unošenje dovoljne količine vode. I još nešto preporučuje se novi proizvod CaliVite Pure Inulin



Pure Inulin 
 

  Inulin je prirodna supstanca, koja pripada porodici prebiotika; to je u vodi rastvorljivo vlakno, koje nijedan od naših digestivnih enzima ne može svariti, tako da do creva stiže u nepromenjenom obliku. Tamo služi kao odličan izvor hranljivih materija za potrebe umnožavanja korisnih bakterija, poput bifidobakterija ili Acidophilusa, a pored toga takođe inhibira i razmnožavanje štetnih bakterija u crevima. Kao rezultat tog procesa, doprinosi ponovnom uspostavljanju narušene ravnoteže crevne flore, i smanjuje formiranje toksičnih materija, tako da može igrati ulogu u prevenciji raka debelog creva. Dobroćudne crevne bakterije ne samo što doprinose održavanju zdravlje sistema za varenje i smanjuju simptome IBS, već takođe podržavaju i normalno funkcionisanje imunog sistema.



  Zašto da odaberete CaliVita Pure Inulin


  -Zato što:  100% čist inulin bez pomoćnih sredstava, 
  - potiče iz prirodnih izvora, vlakna ekstrahovana iz cikorije,       
  -zbog blago slatkastog ukusa se lako može mešati u namirnice u napitke, 
  - funkcioniše i kao prirodna zamena za šećer (ne povećava nivo šećera u krvi i     nije   potreban insulin za varenje), 

 - lako i jednostavno se dozira, 
 - prodaje se u ekonomskom pakovanju, sa količinama dovoljnim za 40 dana.


      CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. 

     Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.         
      Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !