CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

среда, 4. фебруар 2015.

Kvalitet i sigurnost upotrebe dodataka ishrani CaliVita International


Upotreba dodataka ishrani je koristan i važan deo savremenog načina života. Odabir pravih, kvalitetnih proizvoda i njegovih sastojaka igra veliku ulogu u tome.

Striktna kontrola kvaliteta

CaliVita International teži da svojim korisnicima obezbedi samo najbolje. Za nas to znači ne samo da su naša istraživanja i razvoj proizvoda vođeni Vašim potrebama, već da uz sve to imamo i preko 3.000 iskusnih stručnjaka i posvećenih eksperata, koji neumorno rade širom sveta, kako bi naši proizvodi bili zasnovani na najnovijim medicinskim istraživanjima i razvoju.
Naši stručnjaci se staraju o očuvanju kvaliteta i kontroli proizvoda, od njihovog stvaranja, pa sve dok ne dođu do krajnjeg korisnika. U skladu sa tim, dostavljamo Vam informativni materijal, iz kojeg uvek možete da saznate sve, od tradicionalne medicine do poslednjih naučnih otkrića.
Naši proizvodi se testiraju u nekoliko faza, od momenta sirovine, pa sve do konačnog proizvoda. Preko 12.000 testova godišnje garantuju da su svi od preko 500 sirovina i sastojaka u našim proizvodima čisti, ispravni i vrhunski visokog kvaliteta.

Nadzor

Velika većina naših proizvoda se proizvodi prema strogim uslovima predviđenim i za farmaceutsku industriju u Americi. Priprema proizvoda se obavlja u skladu sa rigoroznim standardima i principima kontrole kvaliteta (Dobri proizvodni običaji - DPO), nakon koje se vrše kontrole od strane FDA Agencije za hranu i lekove Sjedinjenih Američkih Država). Što se tiče distribucije proizvoda na Evropskom tržištu, svi naši proizvodi ispunjavaju sve zahteve i standarde propisane od strane zakonodavstva EU, te usko sarađujemo sa organima koji vrše registraciju proizvoda, kako bismo bili sigurni da svi naši proizvodi na tržištu ispunjavaju sve neophodne zakonske uslove.



Naši sertifikati

Vrhunski kvalitet naših proizvoda je garantovan sledećim sertifikatima.

Dodaci ishrani


Sertifikat izdat od strane Američkog Ministarstva za poljoprivredu, USDA, koji potvrđuje da naši proizvodi ispunjavaju uslove propisane za organske proizvode..
 
Glavni svrha ovog evropskog logo-a je u lakšoj identifikaciji organskih proizvoda od strane kupaca. Upotreba ovog znaka i pravilno obeležavanje je obavezno za sve organske proizvode proizvedene u EU
 
Naši dodaci ishrani se proizvode i distribuiraju pod nadzorom Američke FDA (Agencija za hranu i lekove), u skladu sa njihovim propisima

Proizvodnja naših dodataka ishrani se odvija u strogo kontrolisanim uslovima po pitanju kontrole kvaliteta, u skladu sa GMP (Dobrim poslovnim običajima u oblasti proizvodnje). GMP predstavlja skup uslova i kontrole kvaliteta, a u skladu sa propisima koji važe za proizvodnju lekova, dodataka ishrani, hrane, od sirovina preko proizvodnje pa sve do prodaje.  

Eco cleaners


Sertifikat Američke Agencije za zaštitu čovekove okoline (EPA ili USEPA), potvrđuje da su svi proizvodi sa ovim sertifikatom kontrolisani i bezbedni za upotrebu, kako za ljude tkao i za čovekovu okolinu

Electronics


Proizvod je u potpunosti u skladu sa pravilima EU
 
Proizvod je testiran i preporučuje ga Međunarodna Institucija za istraživanje elektrosmoga (IGEF)).
 
POTVRDA o organskom statusu proizvoda koji je namenjen uvozu u republiku Srbiju

2 коментара:

Hvala lepo !