CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 10. јануар 2015.

Nova godina, novi izgled?



Da li je bila uspešna Vaša ovogodišnja kampanja za držanje dijete? Da li ste zadovoljni postignutim rezultatima? Uspešno ste održali ciljanu telesnu težinu?
Od prekomernih kilograma koji se poput bumeranga redovno vraćaju, možete konačno uspešno rešiti na samo jedan način – i to ne u vidu ekstra brzih tretmana ili uz primenu čudotvornih pilula.
Za to, da postignete trajno i zdravo mršavljenje, ne postoji prečica i lakši način, već jednostavno mora da se promeni stil života. Iako će to možda delovati sporo i na kratke staze manje efikasno, to je jedino ispravno rešenje.
Naš sigurno efikasan recept od 3 koraka se sastoji od sledećeg:
  1. Dobro razmislite o tome, šta jedete, zašto i kada. Konsultujte se sa relevantnim stručnjakom, kako bi ste mogli da promenite svoju ishranu, kako bi ista postala raznovrsnija i ukusna, a da istovremeno doprinosi Vašim naporima za skidanje telesne težine.
  2. Pokrenite se! Ako ne možete da posvetite nedeljno barem dva puta pola sata - do sat vremena vežbanju i fizičkim aktivnostima, onda već i umerena fizička aktivnost može da pomogne, čak i u vidu sledećih stvari: umesto lifta koristite stepenice, kratke šetnje, korišćenje bicikla itd.
  3. Ukoliko smatrate da Vam je potrebna dodatna pomoć tokom perioda promene stila života, preporučujemo Vam da koristite acai!
Naravno, acai nije čudotvorna biljka, niko neće oslabiti samo od toga, bez ikakvog truda. Za to je potrebno da se i Vi angažujete. Međutim, acai može da pomogne u tome da se uspešno oduprete čežnji za slatkišima i iznenadnoj želji za grickalicama i dodatnim obrocima! Kako?
Prema iskustvima o proizvodima koje dobijamo od naših članova, ima puno onih, kojima je redovna upotreba proizvoda Organic Acai uspešno smanjila želju za slatkišima i pojavu iznenadnih napada gladi, što je značajno doprinelo uspešnosti napora za promenu načina ishrane.
Ne samo iskustva članova, već i rezultati kliničkih ispitivanja su potvrdila blagotvorna svojstva. Jedna grupa gojaznih osoba volonterski je u trajanju od mesec dana svakodnevno uzimala acai sok, dok su istovremeno redovno merili vrednosti nivoa insulina, šećera i masnoća u krvi (holesterola i trigilicerida). Do kraja istraživanja, kod ispitanika došlo je do značajnog pada nivoa insulina i šećera u krvi. Ove vrednosti, koje su usko povezane na stanjem metabolizma ugljenih hidrata, su ujedno i izuzetno značajne u vezi stanja poput dijabetesa i stanja praćena rezistencijom na insulin, kao i sa procesom gubitka težine. Insulin pomaže ćelijama da iskorite glikozu, ali istovremeno stimuliše organizam i da akumulira masti, što zbog naglih fluktuacija nivoa šećera u krvi može da dovede do iznenadnih naglih napada gladi. Ovako je možda već jasnije, kako može acai sok uz uravnoteženost nivoa insulina i šećera u krvi da efikasno pomogne u držanju dijete i u promeni načina ishrane bez pojave naglih napada gladi, doprinoseći time uspešnom uspostavljenju zdravih navika u ishrani i stilu života na duge staze, što će ujedno za posledicu imati i poboljšanje zdravlja i postizanja idealne telesne težine. Pored toga, acai je bogat vitaminima i takvim značajnim antioksidansima, koji doprinose očuvanju zdravlja, posebno onim osobama, čiji su organizmi dodatno opterećeni zdravstvenim rizicima usled gojaznosti.
Ukoliko želite da se pripremite na sezonu letnjih odmora i odlaska na plažu na vreme, ili ako želite da zarad svog zdravlja da se rešite suvišnih kilograma, ne treba da sačekate proleće, već počnite sa dijetom sada! Uz istrajnost i odgovarajući životni stil, kao i uz dodatnu pomoć voća acai, ostvarite željenu figuru do početka letnje sezone,
istovremeno unapređujući i svoje zdravlje!

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !