CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 10. септембар 2023.

🎁💚💫Akcija od 11.09. do 16.09.2023. ~CaliVita Srbija 🎁💚💫

 


U periodu od 11 - 16.09. uz kupovine u vrednosti od  
1000 BP plus dobijate  MagneZiB6 90tbs (SCR161 )
1300 BP plus dobijate  OrganiCare Anti-Ageing Cream 50m (SCR234 )

Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave.

Za poklon proizvod se ne obračunava BP i KP.


Vaša Calivita Srbija









  • omogućava normalno prenošenje impulsa među nervnim vlaknima
  • najvažniji mineral u održavanju funkcije mišića (i srčanog mišića)
  • potreban je za izgradnju kostiju i zubi
  • pomaže obnavljanju ugljenih hidrata, belančevina i masti
  • osvežava srčani mišić, sprečava smetnje srčanoga ritma, preventivno deluje protiv srčanoga infarkta
  • pomaže u održavanju ravnoteže vode u telu i pomaže u normalizaciji pritiska
  • sprečava stvaranje kamenaca u bubrezima
  • smanjuje toksičnost raznovrsnih materija u jetri i pospešuje regeneraciju jetre
  • utiče na zdravu funkciju gušterače i izlučivanje njenih sokova (dijabetes)
  • prirodni je regulator probave i stoga je koristan pri zatvoru
  • utiče na plodnost muškaraca i jedan je od važnijih elementa u spermatozoidima
  • ima antioksidativno delovanje
  • smanjuje hiperaktivnost dece
  • nužan u prevenciji umora sportista
  • koristan je kod migrenskih glavobolja (odlična kombinacija uz koenzim Q10)
  • obavezan je u lečenju osteoporoze (uz kalcijum obavezno se treba dodati i magnezijum)
  • pomaže kod glaukoma

Magnezijum u kombinaciji s vitaminim B6 i cinkom novi je preparat CaliVite International, formula koja sadržava idealnu kombinaciju sastojaka u obliku koje će telo lako i potpuno iskoristiti.

Zašto baš magnezijum sa B6 i cinkom?


Telu su magnezijum, kao i drugi minerali, potrebni svakoga dana. Stručnjaci u istraživanjima zaključuju da danas od nedostatka magnezijuma trpe i zdravi ljudi. Analize u Nemačkoj su pokazale da 40 posto stanovništva iznad 18 godina pati od nedostatka magnezijuma, kao i 85 posto bolesnika koji su preboleli srčani udar. Vitamin B6 vrlo je važan u delovanju nervnog sistema , stvranju krvnih ćelija, imunitetu kao i metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. U formulama se vitamin B6 kombinira uz magnezijum jer omogućuje bolji ulazak magnezijuma u ćelije. Cink je jedan od najvažnijih minerala u telu, poznat po svojoj nezamenljivoj ulozi u imunološkoj zaštiti, sastavni je deo inzulina i gotovo 300 različitih enzimskih sistema našeg tela.

Magnezijum iz hrane nedovoljno iskorišten

Dnevne su potrebe za magnezijumom 300 do 500 mg. Stručnjaci su izračunali da dnevno putem ishrane dobijemo oko 300 mg magnezijuma, ali naše telo apsorbira tek jednu trećinu. Matematika je jasna-dnevno ostajemo u minusu, tako je magnezijum potrebno dodatno uzimati.

Magnezijum uskladišten u telu svakodnevno potkradamo

Telesne rezerve odraslog čoveka iznose 21 do 28 g magnezijuma, od čega je najviše uskladišteno u kostima. Ali mi dodatno potkradamo ove zalihe, umesto da ih nadopunjavamo, upravo načinom ishrane. Svaki puta kada jedemo testeninu, peciva, kolače, njoke i kruh od belog brašna, a to je nažalost uobičajeno, zapravo potkradamo zalihe magnezijuma u telu. Ovu hranu zato nazivamo anti-hrana!

Magnezijum se gubi termičkom obradom hrane

Kada i pojedemo obrok zelenog lisnatog povrća, obično je temeljno prokuvan (kuvanjem se izgubi 40-70% magnezijuma, zamrzavanjem do 40 %, a rafiniranjem do 99 % magnezijuma!). Zbog straha od debljanja namerno se izbegavaju namirnice poput badema, prženog kikirikija, pasulja, kakaa, lešnika, oraha. Jednostavno - naša prehrana sadrži manje magnezijuma nego pre. A naše potrebe, zbog stresnog načina života su veće.

Kada nam trebaju nadopune magnezijuma?

Kod mršavljenja i jednolične prehrane (premasna hrana; puno šećera i namirnica od beloga brašna; pretežno kuvana i pečena hrana; previše mleka, sira i hrane bogate kalcijumom), kod alkoholizma, pušenja, kod česte uporabe sredstava protiv zatvora (laksativi), kod upalnih bolesti creva (Crohnova bolest i ulcerozni kolitis), kod dijabetesa i bolesti štitnjače, kod povišenog krvnog pritiska, grčeva u mišićima, pri čestoj upotrebi diuretika i nekih antibiotika, bavljenje ekstremnim sportovima, u trudnoći, dojenju kao i uopšteno svima koji su izloženi hroničnom stresu.

Doziranje:

RDA za žene je 280 - 300 mg, a za muškarce 350 - 400 mg.

Bubrežni bolesnici ne smeju uzimati magnezijum bez konsultacija s lekarom.

Pakovanje:

90 tableta

Aktivni sastojci:

  • Magnezijum 100 mg
  • Vitamini B6 5 mg
  • Cink 5 mg

Proizvod preporučujemo za:

  • Imunitet
  • DETOKSIKACIJA-čišćenje organizma od štetnih materija
  • Mišićni sistemi
  • GRČEVI U MIŠIĆIMA
  • Srce i krvotok
  • SRCE-zaštita mišića
  • Ženski i muški problemi
  • MENSTRUACIJA - bolna
  • Nervni sistem
  • Očuvanje nervnog sistema
  • Pomoć kod stresa

Napomena:

Naši dodaci ishrani proizvode se i prodaju pod nadzorom i poštovanjem američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrolom kvaliteta GMP (Dobre proizvodne prakse). Dodatno su ispitani i odobreni od Ministarstva zdravlja Republike Srbije

U našoj evropskoj distribuciji, gde su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa zakonodavstvom EU, usko sarađujemo sa lokalnim organima za izdavanje licenci kako bismo osigurali da naši proizvodi budu u skladu sa lokalnim propisima.



OrganiCare Anti-Ageing Cream (50 ml)


 

https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/organicare-anti-aging-cream



Mladalačka koža lica na prirodan način

Borimo se protiv starenja kože sa novom intenzivnom antiejdžing kremom - Anti-Ageing Cream. Nežno, ali ipak brzo i vidljivo, zateže i ispunjava kožu, smanjuje vidljivost bora, intenzivno hidrira i neguje kožu lica, vrata i dekoltea.







Krema prijatnog mirisa, sveže i lake teksture se brzo apsorbuje i već nakon prve upotrebe, čini kožu svežom i čvrstom. Tajna mlađeg izgleda leži u posebnom sadržaju korišćenih prirodnih aktivnih sastojka proizvoda. To je zbog prisustva organskih ekstrakata kao što su aloe vera, maslinovo ulje i slatko bademovo ulje, ši buter, jojoba ulje, ali i visoka koncentracija prirodne hijaluronske kiseline, koja kruniše sastav ove antiejdžing kreme protiv starenja kože.

 

Krema sadrži 99% prirodnih sastojaka, a 95% biljnih sastojaka je organskog porekla. Kao i kod čitave porodice OrganiCare i na ovaj proizvod se odnosi da ne sadrži naftne derivate, sintetičke boje, kancerogene materije, derivate aluminijuma, koji mogu predstavljati rizik za zdravlje. Primenjene biljke nisu bile izložene uticaju lekova, pesticida, radioaktivnog zračenja ili genetske modifikacije.







Ukoliko još nemate registarsku karticu CaliVite International , a da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nižoj ceni za 25 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :

👉https://serbia.calivita.com/registration/3814127090


Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )




 





👉https://www.blogger.com/follow.g?view=FOLLOW&blogID=1793240976891430482
 
 
Kontakt telefon :
 Viber +381658408486
  Srbija : 0658408486
        e-mail : angelinab.572@gmail.com
 
 



  Blog o proizvodima CaliVita International :

 👉https://calivitaangie.blogspot.com/

 

Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090👇

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !