CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 24. јул 2023.

👶💥🏄 Akcija 24.07.-29.07.2023., CaliVita Srbija 👶

 


U periodu od 24.07.-29.07. 2023. , za kupovinu najmanje 2 ista ili 2 različita ponuđena proizvoda ostvarite popust od ➖15%‼️

New Life 120tbs (CV0195) #GlamUp 500g (CV0316)

‼️BP i KP se proporcionalno smanjuju. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave.
Vaša Calivita Srbija


Kome preporučujemo ?

Vitamini za trudnice namenjene su mladim majkama, čak i za one koji se pripremaju za trudnoću, jer je veoma važno obezbediti zadovoljenje povećane potrebe za vitaminima i mineralima. U tom smislu, New Life preparat može da bude od koristi. Gvožđe, vitamin C, vitamini B, kalcijum i magnezijum su esencijalni za formiranje krvi embriona, zdrav razvoj imunog sistema, kostiju i nervnog sistema, a veoma su važni i za dobrobit majčinog organizma. Osim toga, folna kiselina učestvuje u razvoju majčinih tkiva, održavanju normalnih psihičkih uslova tokom trudnoće i od vitalne je važnosti za razvoj nervnog sistema embriona.

Njegov sastav je razvijen u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja za vitaminima, oligoelementima i mineralnim materijama.
 
Potrebe trudnica i dojilja za hranljivim sastojcima razlikuju se od uobičajenih, pa zato su i njihove potrebe za vitaminima i mineralnim materijama specifične. Žene u periodu trudnoće imaju potrebu za dvostruko većom količinom gvožđa, što se kroz redovnu ishranu ne može obezbediti. Mlade mame su takođe prinuđene da unose povećane količine kalcijuma, jer za njim postoji povećana potreba radi zdravog razvoja kostiju i zuba. Za zdrav razvoj ploda takođe je potrebna optimalna suplementacija vitamina. To se posebno odnosi na folnu kiselinu koja pripada grupi vitamina B, a koja igra istaknutu ulogu u razvoju placenta (posteljice) i oplođenog jajašca. Folna kiselina ima moć da štiti od izvesnih poremećaja u razvoju ploda, kao što je, na primer, rascep kičme (spina biffida). Važan je i povećan unos vitamina C, jer je on neophodan za adekvatno funkcionisanje nervnog sistema, izgradnju kostiju, hrskavica i kolagena i za enzimske procese. Vitamini za trudnice obezbeđuju pravilan i nesmetan razvoj ploda.
 
Sastav:
Beta-karotin
4167 I.J.
Vitamin E
7 I.J.
Vitamin B1
0.8 mg
Vitamin B2
1 mg
Pantotenska kiselina
4 mg
Vitamin B6 (piridoksin)
1 mg
Biotin
60  µg
Folna kiselina
400  µg
Holin
10 mg
Inozitol
10 mg
PABA
1 mg
Vitamin B12
1  µg
Vitamin C
60 mg
Kalcijum
325 mg
Magnezijum
112.5 mg
Kalijum
5 mg
Cink
8 mg
Mangan
1 mg
Gvožđje
4 mg
Bakar
1 mg
Jod
75  µg
Hrom
25  µg
Vitamin B2
9 mg
Vitamin D3
400 mg
 
Suplementacija folnom kiselinom tokom trudnoće može smanjiti rizik od nastajanja poremećaja u razvoju nervnog sistema, kao na primer autizma, kašnjenja u razvoju  sposobnosti govora, poremećaja u razvoju neuralne tube, kao i rizika od novorođenčeta sa otvorenom kičmom.

Vitamin D je od ključnog značaja iz više razloga. Nedostatak istog smanjuje šanse za trudnoću, štaviše, to može imati negativne efekte na zdravlje fetusa i majke tokom trudnoće i perioda dojenja. Sa jedne strane, takođe može da poveća rizik od razvijanja trudničkog dijabetesa, a sa druge strane, povećava se i rizik od nastajanja određenih komplikacija u trudnoći, kao što je npr. preeklampsija (visoki krvni pritisak u trudnoći). Konačno, može negativno da utiče ne samo na koštani sistem majke, već i fetusa u razvoju, kao i na imunitet, mišiće i nervni sistem novorođenčeta. Pored toga, ako majka ima nedostatak vitamina D, postoji velika šansa da će i novorođenče koje se hrani dojenjem takođe imati isti poremećaj, zbog toga što će majčino mleko predstavljati jedini izvor vitamina D. U slučaju niskog nivoa vitamina D kod majke, šanse za to da se kod deteta razvije dijabetes tipa 1 čak dva puta veće.

Naš multivitamin pored toga takođe sadrži i gvožđe, koje smanjuje rizike od prevremenog porođaja, niske porođa-jne težine i smrtnosti ispod 5 godina starosti, kao i sve one aktivne sastojke, koji su neophodni za pravilan i zdrav razvoj vaskularnog, imunog, koštanog i nervnog sistema fetusa, a takođe pružaju i dodatnu snagu organizmu majke tokom trudnoće.

Pakovanje:    120 tableta

Upotreba:    2 puta po 2 tablete dnevno, u toku jela. 


#glamUp ~ Prah sa mešavinom kompleksnih sastojaka i visokim sadržajem kolagena 500 g

 





 
 

Prah sa mešavinom kompleksnih sastojaka i visokim sadržajem kolagena  
Sadrži velike količine hidroliziranog kolagena, uz dodatu hijaluronsku kiselinu i nekoliko  antioksidanasa prirodnog porekla. Aktivni sastojci u sadržaju mogu doprineti smanjenju dubine bora, poboljšavaju hidrataciju i zategnutost kože,  smanjuju upalu i iritaciju kože i štite ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala (npr. UV zračenje).
Prah prijatnog ukusa citrusa ne sadrži konzervanse, veštačke boje, dodati šećer, gluten, soju, laktozu ili GMO. Kolagen potiče iz govedine, koja je bez čestica „BSE” (bolest ludih krava).

Upotreba: Pomešati 1 porciju (17 g) sa 250 ml vode i uzimati 1 obrok dnevno!
•    Žene starosne dobi od 20 do 30 godina, kako bi sačuvale elastičnost kože i lakše se regenerisale nakon sunčanja (solarijuma) ili „noćnih izlazaka“.
•    Žene starosne dobi od 30 do 50 godina, radi smanjenja bora.
•    Svim muškarcima i ženama starijim od 50 godina, kako bi odložili starenje kože.
•    Tokom menopauze, za ublažavanje promena na koži, nastalih usled hormonskih poremećaja.
•    Osobama koje na koži lica imaju bubuljice, ožiljke ili ili  pigmentne mrlje, za smanjenje upale (iritacije) i pomoć da koža poprimi ujednačeniji izgled.
•    U slučaju ekcema ili ožiljaka nakon hirurških ili kozmetičkih intervencija, kao i za olakšano formiranje novog kožnog tkiva.
•    Za žene koje planiraju trudnoću ili su se porodile, kako bi smanjile vidljivost strija nastalih tokom trudnoće.
•    Osobama koji su u procesu mršavljenja, kako bi smanjili vidljivost strija.
•    Osobama koje su naklonjene celulitu, kako bi poboljšali izgled kože.
•    Sportistima, kako bi smanjili vidljivost strija prouzrokovanih prekomernim rastom mišića.
 
 
 
 
 
 
 
Porcija: 1 merica (17 g) • Broj porcija po pakovanju: približno 29
Sadržaj: 100 g Po porciji
Energetska vrednost 1513 kJ / 356 kcal 257 kJ / 61 kcal
Masti 0 g 0 g
Od toga:    
• Zasićene masne kiseline 0 g 0 g
Ugljeni hidrati 30 g 5,1 g
Od toga:    
• Šećeri 2,2 g 0,37 g
Proteini 59 g 10 g
So 0 g 0 g
     
Sadržaj: 100 g Po porciji
Hidrolizirani kolagen 59 g 10 g
Alfa-lipoinska kiselina 588 mg 100 mg
Hijaluronska kiselina 441 mg 75 mg
Ekstrakt nara (DER: 45:1) 294 mg 50 mg
• Elaginska kiselina 118 mg 20 mg
Koenzim Q10 294 mg 50 mg
Ekstrakt slatkog krompira (batat)    
(DER: 6:1; Ipomoea batatas) 235 mg 40 mg
Karotinoid kompleks 88 mg 15 mg
• Beta karotin 29,4 mg 5 mg
• Likopen 29,4 mg 5 mg
• Lutein 14,7 mg 2,5 mg
• Zeaksantin 14,7 mg 2,5 mg
Vitamin E (D-Alfa-Tokoferol) 29,4 mg 5 mg
 
Ostali sastojci: Hidrolizirani kolagen (goveđi), maltodekstrin, limunska kiselina, alfa-lipoinska kiselina, aroma, natrijum-hijaluronat, ekstrakt nara (DER: 45:1; std. 45% elaginske kiseline; Punica granatum), zaslađivač (sukraloza), koenzim Q10, ekstrakt slatkog krompira batata (DER: 6:1; Ipomoea batatas), kompleks karotinoida (beta karotin, likopen, lutein, zeaksantin), sredstvo protiv zgrudnjavanja (silicijum dioksid), D-alfa-tokoferol




Ukoliko još nemate registarsku karticu CaliVite International , a da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nižoj ceni za 25 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :

👉https://serbia.calivita.com/registration/3814127090


Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )




 





👉https://www.blogger.com/follow.g?view=FOLLOW&blogID=1793240976891430482
 
 
Kontakt telefon :
 Viber +381658408486
  Srbija : 0658408486
        e-mail : angelinab.572@gmail.com
 
 



  Blog o proizvodima CaliVita International :

 👉https://calivitaangie.blogspot.com/

 

Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814127090👇

Albania, AustriaBelgiumBosnia & HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, EstoniaFinland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, MaltaMacedonia, MontenegroNetherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, SwitzerlandUnited Kingdom, Ukraine.


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !