CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 28. јануар 2023.

🛍️🍊Mesečna akcija - februar 2023 ~CaliVita Srbija

 


Tokom meseca februara nove članove kao i naše stalne kupce očekuju pokloni!
Svim novim članovima uz učlanjenje poklanjamo 🛍️ Eko Torbu (SCR205)  dok
svim našim vernim kupcima tokom februara uz
uz kupljeni Organic Noni (CV0200) poklanjamo 🍊C1000+ 30tbs (SCR166).


Vaša Calivita Srbija



Organski Noni sa organskim voćem 946 ml



2 supene kašike dnevno
 
 
 
 
 
 




Drevni polinezijski domorodci koristili su razne biljke kao prirodne lekove. U početku su primenjivali iste na osnovu principa isprobvanja "na sreću", ali kasnije su svoja stečena iskustva verno prenosili na svoje potomke tokom smene generacija. To se kod njih zvalo "kapija", što je bio sažeti naziv za mnoštvo pravila i učenja, koja su se mogla poštovati, kako bi živeli svoj život u najvećem zdravlju i harmoniji. To kolektivno znanje je negovao i štitio „kahuna“, duhovni vođa.

Bolesti su se pripisivale kombinaciji prirodnih i ličnih uzroka. Hladan, vlažan vazduh, telesne povrede i razne bolesti i infekcije svrstavane su u prirodne uzroke. Među ličnim razlozima razmatrani su psihički problemi, nemoralno ponašanje i nepridržavanje pravilima "kapije".
Postupak narodne medicine često je uključivao razne ceremonije, preznojavanje, masažu i naravno, primenu biljaka koje su se smatrale blagotvornim. Većina biljaka je korišćena spolja, a etnobotaničari veruju da je tako počela istorija popularnosti biljke noni.

Ne možemo sa sigurnošću znati kada su Polinežani počeli da pripisuju blagotvorno dejstvo primene nonija u slučaju bolova, ali je poznata činjenica da su se listovi biljke posebno često koristili kroz istoriju Polinezije. Noni je nesumnjivo bio velika pomoć Polinežanima, zbog čega su biljku poneli sa sobom kada su kolonizovali nova ostrva u Tihom okeanu.

Nemamo saznanja o tome kako i kada su domorodci prešli sa spoljašnje primene na konzumiranje. Miris zrelog voća verovatno ih je neko vreme uspešno odvraćalo od gozbe.



Međutim, životinje su na neki način mnogo pametnije od nas, ili barem intuitivnije. Na primer, znamo da psi jedu travu kada žele da povraćaju, jer su pojeli nešto zbog čega im je to potrebno. Životinje imaju mnoštvo ovakvih navika, kako bi uspešno ublažile mnoge probleme. A polinezijska fauna zaista voli noni! Verovatno su primetili dobro zdravlje i ponašanje životinja, i na osnovu toga odlučili da pokušaju da jedu to voće.

Brzo je postalo jasno, da je sirovo voće nonija izuzetno impresivno i efikasno za povećanje nivoa energije, pomaže u borbi protiv upale, za održavanje zdravog imuniteta, i da pruža bezbroj drugih blagotvornih prednosti. Noni je brzo postao jedna od najvažnijih lekovitih biljaka starih Polinežana.
Danas znamo za više od 160 jedinjenja koja se nalaze u noniju, uključujući obilje vitalnih mikronutrijenata, uključujući prirodne antioksidante, rastvorljiva i nerastvorljiva vlakna, esencijalne masne kiseline i bezbroj drugih vitamina i minerala.

Noni je danas već sastavni deo kulture narodne medicine čovečanstva. Pomozite u očuvanju nasleđa lekovite biljke noni, a noni će vam pomoći da sačuvate svoje zdravlje!


Calivita za vas ima na raspolaganju noni u 2 oblika. 


Organic Noni, pored nonija, sadrži i ekstrakte belog grožđa, crne trešnje i nara, tako da je u pitanju jedna prava antioksidans bomba. Pored toga, svako voće potiče iz sertifikovanog organskog uzgoja, što garantuje najvišu moguću čistoću i kvalitet.

 

Polinesian Noni vam pruža 100% noni iskustvo, jer ne sadrži nijedno drugo voće. Plodovi koji se koriste, potiču iz netaknute prirode.






C-1000+ doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno. Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože.

ONLINE UČLANJENJE NA LINKU 👇

https://serbia.calivita.com/registration/3815033339


ONLINE kupovina proizvoda na linku :


Blog o proizvodima CaliVita International :







Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !