CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 10. децембар 2022.

🎁 Akcija od 12.-17. decembra 2022- CaliVita Srbija 🎁

 


🛒https://cilakelemen.calivita.rs/webshop



Obećali smo mnoštvo akcija tokom praznika, i sigurni smo da će vam akcija koja sledi ulepšati praznike 🙂 Ukoliko u periodu od 12.-17. decembra na jednom računu ostvarite 8️⃣0️⃣0️⃣ BP i više, dobijate 1 poklon proizvod koji sami birate od ponuđenih: 🎁 Vitamin D 60tbs (SCR142)




  1. Proizvod je namenjen odraslim osobama koje dopunjuju dnevnu ishranu sa najaktivnijim oblikom vitamina D - vitaminom D3 (holekalciferol), koji igra veliku ulogu u formiranju kostiju, mišićnom i zubnom zdravlju, podržava imunitet i pravilno deljenje ćelija. Nažalost, skoro 90% ljudi je nedovoljno, posebno u jesenskom i zimskom periodu. 
  2. Vitamin D u oko 80% sintetizuje se u koži pod uticajem UV zračenja, a samo 20% se isporučuje hranom. Međutim, u našoj geografskoj zoni, zbog ograničene količine sunčeve svetlosti koja dostiže zemlju, njegovi nedostaci postaju sve češći. Održavamo većinu dana u zgradama, provodimo malo vremena na otvorenom ili - u kontekstu zaštite kože od štetnog zračenja - upotreba krema sa UV filterom sprečava pravilnu proizvodnju vitamina D. 


🛒https://cilakelemen.calivita.rs/products/chelated-zinc Cink spada u grupu elemenata u tragovima koji učestvuje u skoro svim metaboličkim procesima i prisutan je u skoro svakoj ćeliji našeg tela. Doprinosti zdravom funkcionisanju imunog sistema, zdravlju kose, kože i noktiju, održava normalan nivo testosterona, muškog polnog hormona, kao i normalne mentalne funkcije, dok u isto vreme inhibira štetne oksidativne procese zbog svojih antioksidantnih osobina.
🎁 Iron Plus 100tbs (SCR116)






Gvožđe potpomaže stvaranje zdravih krvnih zrnaca, a imajući u vidu da je gvožđe komponenta hemoglobina, ono igra važnu ulogu u apsorpciji i transportu kiseonika do ćelija. Iron Plus je kompleksni preparat izuzetnog kvaliteta koji sadrži organsko gvožđe i vitamin C koji poboljšava njegovu apsorpciju i upotrebu čak do četiri puta više,  a sadrži i citrusni kompleks bioflavonoida.

🎁 C-1000+ 30tbs (SCR166)
 


C-1000+ doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno. Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože.



Kompleks koji sadrži gotovo sve članove porodice vitamina B, dodatno ojačan sa vitaminom C i magnezijumom ne samo što doprinosi dobrom funkcionisanju nervnog sistema, već pozitivno utiče i na funkcionisanje imunog sistema, čime doprinosi održavanju psiho-fizičke svežine. Uživajte u 🎄 prazničnim pripremama i iskoristite sjajne akcije da nekog obradujete jer zdravlje je jedan od najlepših poklona koji nekome možete dati! Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave. Za poklon proizvod se ne obračunava BP i KP. Napomena: Akcije se ne sabiraju!
Vaša Calivita Srbija






  1. Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVita International, da biste ove vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE registraciju na linku


ONLINE kupovina proizvoda na linku :


Blog o proizvodima CaliVita International :

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !