CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 15. октобар 2022.

Vrhunska organska esencijalna ulja CaliVita International 🍋💜🏺

 


Esencijalna ulja obično povezujemo sa nekim lepim mirisom, jer ona pre svega probude čulo mirisa. Pored toga što se zbog njih prijatno osećamo, imaju i potencijalne zdravstvene benefite.

Od sada u našoj paleti proizvoda naći će se sertifikovana organska esencijalna ulja koja su 💯% prirodna i čista, što znači da ne sadrže sintetičke aditive, punila, veštačke mirise i nečistoće.

Za početak u ponudi su ulja:





Eterična ulja blagotvorno utiču ne samo na naše raspoloženje, već imaju potencijal i da pozitivno utiču na opšte zdravlje. Naše sertifikovano organsko, 100% čisto eterično ulje limuna, može biti od pomoći za brojne poremećaje. Okrepljujuća aroma pored toga što doprinosi boljem raspoloženju i poboljšanju mentalnih sposobnosti, može pomoći i da se efikasno ublaže simptomi oboljenja gornjih disajnih puteva.





Lavanda je definitivno jedna od naših najsvestranijih biljaka, koja se rutinski koristi u mnogo različitih svrha. Jedna je od najpopularnijih ukrasnih i mirisnih cvetnih biljaka, koja je istovremeno i tradicionalna začinska i lekovita biljka. Ekstrahovano iz sveže biljke, naše eterično ulje lavande sa visokim sadržajem aktivnih sastojaka ima prirodno umirujuće dejstvo na telo i um. Nanešeno na kožu, doprinosi bržem zarastanju rana, i ostvaruje antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo. Kao popularno korišćeno tradicionalno kućno lekovito sredstvo, ulje lavande čini važan dodatak svakog porodičnog medicinskog ormarića.





Tamjan koji se često naziva „kraljem eteričnih ulja“, je zapravo jedan od najdragocenijih i najcenjenijih među istima. Koristi se još od antičkog doba, i to ne samo za poboljšanje lepote i kao lekovito sredstvo, već i za duhovne svrhe: za podsticanje razmišljanja i meditacije, kao i za ublažavanje mentalnog i duhovnog zamora. Calivita vrhunsko, sertifikovano organsko eterično ulje tamjana može ponuditi rešenje za širok spektar zdravstvenih poremećaja.


Još jedna lepa vest ! 😊🎁

Ako ste pomislili da će se akcija nastaviti, bili ste u pravu! 🙂





Ukoliko u periodu od 17.-25.10. na jednom računu ostvarite 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ BP i više, na poklon dobijate
     🆓 Hair Conditioner /SCR213/ (rok 11/22) ili
     ⭐️Ulaznicu za Gala poslovnu konferenciju

Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave. Za poklon proizvod se ne obračunava BP i KP. Napomena: Akcije se ne sabiraju!

Gala svečanosti povodom proslave 25 godina uspešnog poslovanja Calivite u Srbiji

DATUM DEŠAVANJA: 5.11.2022.
MESTO DEŠAVANJA: Hotel Hyatt Regency, Beograd


S velikom radošću očekujemo Vas i Vaše saradnike da zajedno proslavimo ovaj lep i značajan jubilej.

Detaljno o programu Gala svečanosti na linku: https://25godina.calivita.rs/


Kontakt tel. +381658408486 Viber

0658408486

Angelina

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !