CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 20. децембар 2021.

Fantastična ☀Shine On praznična akcija☀ u periodu od 22. do 29. decembra 2021.

 


Dragi sadašnji i buduci saradnici ,

Ovog meseca očekuje Vas jedinstvena praznična

                                 

                                     🎁  🎄 AKCIJA  🎄🎁




Fantastična ☀Shine On praznična akcija očekuje Vas u periodu od 22. do 29. decembra. 🎁

🎁Top proizvodi koji će biti dostupni u okviru akcije su:

 
 
 

 


Glavna komponenta kapsule, Rhodiola rosea, je adaptogena biljka. Aktivni sastojci ove biljke imaju pozitivan uticaj na centralni nervni sistem, zbog čega i koncentracija, fizičke i mentalne performanse tela mogu biti bolje. Može da bude od koristi tokom studija, u sportu i u podnošenju stresa; redukuje mentalni umor i može da doprinese boljem opštem stanju. Dopunjen cinkom, Rhodiolin poboljšava otpornost tela na bolesti, dok u isto vreme redukuje stres i simptome izazvane napetim životnim stilom.


 
 

 


Low Deuterium Oxy Crystal® je magnetno strukturiran, stabilizovan koncentrat sa osiromašenim sadržajem deuterijuma, obogaćen kiseonikom. Magnetno strukturirana voda može da bude efikasna pomoć u borbi protiv patogena. Stabilizovani kiseonik potpomaže snabdevanje ćelija kiseonikom, a nizak sadržak deuterijuma može da uspori proces multiplikacije ćelija; s druge strane, pogrešna multiplikacija ćelija istovremeno postaje manje izvesna.

 
 



Obezbedite vašim ćelijama neophodan izvor energije i bićete zadovoljni rezultatima! Q10 je supstanca koja predstavlja nezamenjiv izvor energije koja je potrebna našim ćelijama. A ukoliko vaše ćelije „dobiju“ ono što im je potrebno, ceo organizam će se napuniti energijom. Rezultat toga će biti povećana radna sposobnost, energija i pokretljivost, uz pomoć kojih ćete se lako nositi i sa mlađima od sebe


 





MagneZi B6 sadrži dobro poznat i koristan tim koji čine magnezijum, vitamin B6 i cink, proizveden u lako svarljivom obliku, kao kompleksni preparat koji precizno potpomaže Vaše mišiće i nervni sistem.



 
 



C1000 Plus sa velikom količinom vitamina C sa produženim dejstvom i šipkom organskog porekla za dodatno jačanje dejstva, doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno. Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože.


 
 

 

Za trudnice, mlade majke, čak i za one koji se pripremaju za trudnoću, veoma je važno obezbediti zadovoljenje povećane potrebe za vitaminima i mineralima. U tom smislu, NewLife preparat može da bude od koristi. Gvožđe, vitamin C, vitamini B, kalcijum i magnezijum su esencijalni za formiranje krvi embriona, zdrav razvoj imunog sistema, kostiju i nervnog sistema,a veoma su važni i za dobrobit majčinog organizma. Osim toga, folna kiselina učestvuje u razvoju majčinih tkiva, održavanju normalnih psihičkih uslova tokom trudnoće i od vitalne je važnosti za razvoj nervnog sistema embriona.



 
 
 

 


ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. Obezbeđuje efikasnu pomoć u slučaju crevnih infekcija, održava zdravu crevnu floru i ojačava imuni sistem preko intestinalne sluzokože. Njegovi aktivni sastojci uključuju i dobro poznate supstance kao što je ulje iz semena grejpfruta, beli luk, orah ili karanfilić, kao i bilje koje se vekovima uspešno koristi u narodnoj medicini, kao što su biljke rangunska puzavica, mirišljava mirha, žutika i tahebo (Pau d’Arco).


 
 
 



Digestive Enyzmes sadrži digestivne enzime i aktivne sastojke biljnog porekla, koji doprinose boljem radu digestivnog sistema. Ukoliko Vaše navike u ishrani ili životni stil nisu odgovarajući, ravnoteža digestivnog sistema može lako da se poremeti. Razlaganje nutrijenata uz pomoć enzima je prvi korak u pravcu dobre apsorpcije i iskorišćenja hranljivih materija. Sa odgovarajućim enzimima imate mogućnost da potpomognete razlaganje masti, proteina i ugljenih hidrata, i na taj način sistemu za varenje i svom telu pružite pomoć.

 
 
 



Pored šipka i kompleksa bioflavonoida, C300 tablete takođe sadrže i veće doze vitamina C bazirane na tehnologiji odloženog oslobađanja. Nudi duži antioksidantni efekat, zdraviju kožu, vene, zglobove i jači imuni sistem – najbolji mogući izbor za svaki dan u godini.


 
 
 

 


CaliVitin Omega 3 koncentrat sadrži visoke količine omega 3 masnih kiselina poreklom iz ribljeg ulja, koje potpomažu održavanje odgovarajućeg nivoa triglicerida i dobrog kardiovaskularnog zdravlja, kao i obezbeđuju dobre moždane funkcije. 

Kupovinom najmanje 2️⃣ ista ili 2️⃣ različita proizvoda ostvarujete popust od  ➖15%
BP ostaju nepromenjeni dok se KP proporcionalno smanjuju.
Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima, kupovinom na web shop-u i preko 📦poštanske dostave
 
 
 
 

Ukoliko vam sve navedeno ne pruža dovoljno informacija o dodacima ishrani CaliVita International , posetite sledeću stranicu: 👉Webshop 

 

 

 


 


👉https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products





 

 

 

Ukoliko još nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste naše vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nižoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu  ONLINE REGISTRACIJU na linku : 










Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
0658408486 Srbija


ONLINE kupovina CaliVita proizvoda


👉https://calivitaangie.blogspot.com/

 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !