CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

недеља, 18. октобар 2020.

AKCIJA!! U periodu od 22.-24.10.2020. CaliVita Srbija

  

 


 

Oktobarska akcija

U periodu od 22.-24.10. proizvode: CV0124 OxyMax 60ml i CV0158 C-300 Plus 120tbs (dva ista ili dva različita) možete kupiti sa -15% popusta

 



 
 
Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!

Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom.

Sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)
Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine koju povlači za sobom, postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok s jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji.

Stabilizavani kiseonik dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja.

Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i lekovitih biljaka u organizmu.

Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospeva preko digestivnog trakta. Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i vise godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje.

Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.

 
Pakovanje:    60 ml
Upoteba:    Pomešati 20 kapi OxyMax-a u 2,5 dl tečnosti.



 



 
 
 
 
Kada vam je potreban vitamin C ?
  • Kada treba da ojačate svoj imuni sistem
  • Kada treba da održite svoj imuni sistem
  • Zahvaljujući ulozi koji ima u borbi protiv oksidativnog stresa:
  1. Ako ste aktivni ili pasivni pušač
  2. Ako živite u gradu sa zagađenim vazduhom


Vitamin C 300 Plus možete da kupite u vašoj zemlji !



C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima zahvaljujući svojim  aktivnim sastojcima iz prirodnih izvora, kao i formuli sa primenjenom  tehnologijom postepenog oslobađanja (time-released) svakako se izdvaja  iz ponude ostalih običnih proizvoda koji sadrže vitamin C.
Glavni aktivni  sastojak je vitamin C poreklom iz prirodnih izvora (citrusi), koji ima  opšte poznato blagotvorno dejstvo. C 300 Plus sa šipurkom i  bioflavonoidima pored vitamina C sadrži još i bioflavonoide takođe  poreklom iz raznog citrusnog voća, koji savršeno dopunjuju dejstva  vitamina C, pomažu apsorpciju i iskorišćavanje, a i sami poseduju  antioksidantska svojstva. Prah šipurka pored toga što daje preparatu  neodoljivu aromu, je takođe i jedan od najranije korišćenih prirodnih  izvora ovog vitamina u tradicionalnoj medicini.
 
C 300 Plus usled svog antioksidativnog svojstva igra  važnu ulogu u potpori zdravog funkcionisanja imunog sistema, jer pomaže  u odbrani organizma od štetnog dejstva bakterija, virusa i drugih  nasrtaja. Pored toga ucestvuje i u procesima održavanja  normalne strukture krvnih sudova, u pravilnom funkcionisanju i izgradnji  strukture vezivnog tkiva, a samim tim i u procesima održavanja zdravlja  desni, kože, kostiju i vezivnog tkiva. Doprinosi pravilnom  funkcionisanju srca i kardiovaskularnog sistema, kao i za normalno  funkcionisanje nervnog sistema.

C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima može biti od pomoći za svakoga,  ko bi želeo upotpuniti unos vitamina C iz jednog izvrsnog izvora.  Posebno se preporucuje osobama koje se bave sportom ili obavljaju teže  fizicke poslove, pušačima (i osobama koje žive u njihovoj neposrednoj  blizini), kao i žiteljima gradskih sredina gde je zagađeniji vazduh, i  onima koji su izloženi uticaju stresa, a ne smemo zaboraviti ni  trudnice, posto su njihove potrebe za vitaminom C znatno veće.
 
C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima je preparat sa postepenim  oslobađanjem, što zapravo znači, da se zahvaljujući primenjenoj posebnoj  tehnologiji time-release, aktivni sastojci oslobađaju postepeno i  kontinuirano, obezbeđujući na taj način njihovo dugotrajno prisustvo i  dostupnost organizmu. Zahvaljujući tome, iskoristivost sastojaka je veća  i efikasnija, a ujedno se time sprečava to, da se aktivni sastojci  naglo nađu u visokoj koncentraciji u organizmu.

C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima aktivni sastojci / tableta:
  • Vitamin C    300 mg
  • Šipurak        100 mg
  • Kompleks citrus bioflavonoida   30 mg
  •  
PAŽNJA!
 
Vitamin C je osetljiv na toplotu i svetlo, i to treba uzeti u obzir prilikom skladištenja proizvoda.
 
Pakovanje: 120 tableta
Upotreba: 1 tableta dnevno.

Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :
 https://serbia.calivita.com/registration/3814127090
 
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga ) 
 
korice.jpg
 
 
 
 
 
BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 



Angelina 
 
Tel. 0658408486 
Viber +381658408486

четвртак, 8. октобар 2020.

Ojačajmo imuni sistem ~ CaliVita preparati protiv virusa, bakterija i gljivica !

 


Naš imuni sistem ima odbrambenu ulogu u organizmu i zadatak da nas štiti od bolesti. Postoje razni uzročnici pada imuniteta pa time i razne bolesti. Među „napadačima“ našeg odbrambenog sistema mogu biti bakterije, virusi, mikrobi, gljivice, toksini… To samo govori u prilog činjenice da je naša obaveza da vodimo računa da pre i u sezoni gripa , influence , prehlada ojačamo imuni sistem.

Naš prvi zadatak mora uvek biti da naš imuni sistem držimo u ravnoteži, tj. da uvek dobijamo korektan odgovor imunog sistema. Nisu poželjni ni nedovoljan imunološki odgovor (podložnost infekcijama, slabost imuniteta), niti prevelik odgovor imunog sistema (preosetljivost, autoimuna obljenja, upale).
 
Pošto imnunitet nije „opipljiv“ organ kao što su srce i jetra, u obzir se moraju uzeti različiti aspekti koji održavaju zdravlje i samog imunosistema. U tome posebno centralnu ulogu imaju funkcionalna sposobnost creva, kože i sluzokože, kao i drugi kompetentni imunosistemi (npr. slezina, koštana srž, limfa).

Jačanje i regulisanje imuniteta

Ishrana i mikrohranljive supstance

Imuni sistem može optimalno da funkcioniše, samo ako je konstantno snabdeven pravim elementima. Primerena, izbalansirana ishrana ima u tome odlučujući značaj. Nepravilna i nedovoljna ishrana, koja je veoma česta u zemljama u razvoju ili kakva se sreće kod nestručno vođenih dijeta za mršavljenje, dovodi do poremećaja važnih faktora imuniteta. U industrijski razvijenim zemljama mnogo je češća pojava prekomerne ishrane. Prevelik unos praznih kalorija sa mnogo šećera i belog brašna, masnoća i alkohola, sa nedovoljno dijetnih vlakana i mikrohranljivih supstanci, dovodi do pograšnog odgovora imuniteta.

Pozitivno delovanje na imunitet

Minerali i elementi u tragovima

Cink
Mangan
Selen
Molibden
Silicijum
Jod
Bakar
Gvožđe
Litijum

Vitamini

Karotinoidi
Vitamin A
Vitamin B6
Folna kiselina
Vitamin C
Vitamin E

Životno neophodne masne kiseline

Omega 3 – masne kiseline
Omega 6 – masne kiseline

Amino-kiseline + ostale

Glutamin
Lizin
Arginin
Ornitin
Cistein
Karnitin

Posebne napomene

  • Kod oboljenja imunog sistema, obično se radi o događaju na koji utiče više faktora.
  • Imuni sistem nam nije potreban samo tokom zime.  Pobrinite se zato da imuni sistem ostane u ravnoteži tokom cele godine.
  • Da bi došlo do značajnog poboljšanja imunološke situacije i imunološkog odgovora, neophodno je  najmanje 6 – 12 meseci.
  • Kratkotrajne mere imaju smisla samo kod akutnih oboljenja (npr. prehlada, akutne alergije). Potrebno je vreme za dugoročnu, fundamentalnu i delotvornu regulaciju imunog sistema.

Sledeći preparati imaju  veoma snažno pozitivno dejstvo na imunitet






 
VirAgo je kompleksni preparat koji svim svojim sastojcima potpomaže zdravo funkcionisanje imunog sistema. Oleuropein iz dragocenog ekstrakta lišća masline je supstanca koja ima antimikrobne, antiinflamatorne i antioksidantne osobine koje su odlično dopunjene lizinom, aminokiselinom koja inhibira razmnožavanje virusa. Ehinacea je dobro poznata biljka koja je odavno u upotrebi u borbi protiv patogena. Mačja kandža sa cinkom je dokazano sredstvo za poboljšanje funkcionisanja imunog sistema.

OXI MAX  bar 50 kapi u litru flaširane vode



 
Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati.  OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!

ili iz Aquariona



 
Aquarion je veoma efikasan uređaj za fitriranje vode koji proizvodi jonizovanu alkalnu ili kiselu vodu prema želji korisnika, bogatu kiseonikom i oslobođenu od teških metala i toksičnih supstanci. Naša ishrana, većina aditiva prehrambene industrije i određene vrste medikamenata mogu da dovedu do zakiseljavanja tela. Jonizovana voda može veoma efikasno da alkalizuje telo, a daje i antioksidantne efekte.


D vitamin  bar 2x1 dnevno



 
Vitamin D je je neophodan je za pravilan rast kostiju i zuba kao i za dobar rad mišića i nervnog sistema. Imunološkom sistemu je potreban vitamin D za borbu protiv bakterija i virusa. Zajedno sa kalcijumom, vitamin D takođe pomaže zaštiti starijih osoba od osteoporoze. Vitamin D se nalazi u ćelijama širom tela i važan je za njihov pravilan rad.

C 1000 plus  bar 2x1 dnevno

C1000 Plus sa velikom količinom vitamina C sa produženim dejstvom i šipkom organskog porekla za dodatno jačanje dejstva, doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno.

Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože.



Chelated ZINK  bar 1x dnevno




Cink spada u grupu elemenata u tragovima koji učestvuje u skoro svim metaboličkim procesima i prisutan je u skoro svakoj ćeliji našeg tela. Doprinosti zdravom funkcionisanju imunog sistema, zdravlju kose, kože i noktiju, održava normalan nivo testosterona, muškog polnog hormona, kao i normalne mentalne funkcije, dok u isto vreme inhibira štetne oksidativne procese zbog svojih antioksidantnih osobina.


Paraprotex bar 1x dnevno




ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. Obezbeđuje efikasnu pomoć u slučaju crevnih infekcija, održava zdravu crevnu floru i ojačava imuni sistem preko intestinalne sluzokože. Njegovi aktivni sastojci uključuju i dobro poznate supstance kao što je ulje iz semena grejpfruta, beli luk, orah ili karanfilić, kao i bilje koje se vekovima uspešno koristi u narodnoj medicini, kao što su biljke rangunska puzavica, mirišljava mirha, žutika i tahebo (Pau d’Arco).

neki antioxidant,   predlazem   Mega q Protect






U poodmaklim godinama ili u periodima velikog napora često doživljavamo slabljenje koncentracije, zamućen vid ili promene u cirkulaciji. Mega qProtect je antioksidantni preparat u mega dozi, koji sadrži vitamine, elemente u tragovima, aminokiseline i biljne ekstrakte, koji obezbeđuju efikasniju i precizniju zaštitu naših ćelija.
Ginkgo, zeleni čaj i koenzim Q10 energizuju i stimulišu normalne funkcije mozga i srca. Pored ostalih sastojaka, borovnica i beta-karotin štite zdravlje očiju, dok aminokiseline značajno usporavaju proces starenja ćelija.

naravno može i treba i NONI




Morinda citrifolia (na polinezijskom jeziku: noni) je poseban egzotični plod, koji sadrži brojne hranljive materije, aminokiseline, vitamine i minerale od vitalne važnosti. Ima blagotvorno dejstvo na zdravlje, doprinosi smanjivanju zapaljenja niskog intenziteta, podstiče prirodne ćelijske funkcije, kao i normalnu deobu ćelija. Organski noni ima pojačano dejstvo, jer sadrži još tri vrste organskog voća - trešnje, vinovu lozu i nar, koji ujedno daju intenzivni voćni ukus proizvodu.
Polinezijski noni dolazi iz nezagađene prirode, a Organski noni stiže iz ekološki klasifikovanog organskog uzgoja.
 


i....Oregano oil...




Aktivni sastojci ulja origana uključuju i flavonoide koji su poznati po svojim odličnim antioksidantnim efektima, kao i nekoliko korisnih isparljivih ulja. Jedno od tih je karvakrol, koji ima jako antimikrobno dejstvo i zbog toga ima sposobnost da uništi ili spreči razmnožavanje bakterija i gljivica.

Molim Vas prenesite svim Vašim kupcima, saradnicima, prijateljima, poznanicima.  Ljudi traže nešto dobro za zaštitu, samo nemaju informaciju.

Pomozite im!




Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International , a da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :


 
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )

 

https://www.blogger.com/follow.g?view=FOLLOW&blogID=1793240976891430482
 
 
Kontakt telefon :
 Viber +381658408486
  Srbija : 0658408486
        e-mail : angelinab.572@gmail.com
 
 



Moj Blog o proizvodima CaliVita International :

 https://calivitaangie.blogspot.com/