CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 28. септембар 2020.

Septembarska akcija CaliVita Srbija -od 28.-29.09.2020.

 

 


 

 

🍁Septembarska akcija 🍁




U periodu od  28.-29.09.2020. proizvode:


CV0259 Chewable Omega 3 Conc 100 gel caps i CV0202 Cocoa Bean Extract+ 100caps

Možete kupiti sa -20% popusta

Kupovinom 2 komada istog proizvoda ili kombinacijom proizvoda ostvarujete pravo na 20% popusta uz nepromenjene Bonusne Poene.

KP se proporcionalno smanjuje. Akcija se sprovodi u našim maloprodajnim objektima🏬, kupovinom na web shop-u 💳 i preko poštanske dostave 📬


https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/chewable-omega-3-concentrate


Chewable Omega 3 obezbeđuje neophodno riblje ulje sa ukusom limuna. Želatinska kapsula se može sažvakati, pa se lako može progutati i uzeti bilo kada, čak i bez vode. Razgrađuje se već u želucu, i zbog toga se brže apsorbuje, i ne dovodi do osećaja nelagodnosti u stomaku.

Upotreba: 1 želatinska kapsula dnevno ili po preporuci lekara. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

CaliVitin Omega 3 koncentrat sadrži visoke količine omega 3 masnih kiselina poreklom iz ribljeg ulja, koje potpomažu održavanje odgovarajućeg nivoa triglicerida i dobrog kardiovaskularnog zdravlja, kao i obezbeđuju dobre moždane funkcije.   Određena istraživanja se bave pitanjem da li postoji veza izmedu načina ishrane i kardiovaskularnih obolenja. Ukoliko postoji kakva je ta veza?

Poznata je činjenica da su ove bolesti jedva poznate među eskimima sa Grenlanda, iako je njihova ishrana izuzetno bogata mastima. Kod Eskima zahvaljujući velikom unosu ribe i plodova mora, omega-3 masne kiseline čine čak 13,1% ukupnog sadržaja masti u hrani, čak 10 puta više nego kod stanovništva Srednje Evrope što rezultuje time da je učestalost srčanog infarkta 400 puta manja. Za optimalnu funkciju nervnog sistema takođe je potrebna velika količina nezasićenih masnih kiselina, pa njihova primena može dovesti do poboljšanja i u slučaju oboljenja nervnog sistema (multipla skleroza, poremećaji pažnje i koncentracije kod dece, depresija).

  Esencijalne masne kiseline, odnosno prostaglandini kao antiupalne supstance, delotvorno se primenjuju u tretmanu mnogih hroničnih upala.

Tako se kod reumatskih bolesti, nakon višemesečnog uzimanja, znatno smanjuje jutarnja ukočenost i bolovi u zglobovima.

Mnogim obolelima od psorijaze, omega-3 je delotvorno sredstvo kojim se postižu značajni pomaci u otklanjanju simptoma bolesti, a pored toga, nezasićene masne kiseline štite kožu i čine je lepšom.  

Kod osoba koje redovno uzimaju omega-3, odbrambena sposobnost organizma prema infekcijama je veća, jer ove masne kiseline jačaju imunitet. Novija istraživanja takođe ukazuju na to, da se značajno smanjuje hiperaktivnost i nasilje u školama, dok se istovremeno povećava sposobnost učenja, ukoliko je ishrana dece obogaćena omega 3 masnim kiselinama.

  Dopuna ishrane omega 3 masnim kiselinama smatra se i značajnim delom prevencije malignih bolesti. Šta više, novija istraživanja najavljuju veliku ulogu EPA i DHA masnih kiselina u dopunskoj terapiji malignih oboljenja.

CaliVitin Omega 3 koncentrat obezbeduje visoke količine EPA i DHA u visoko koncentrisanom prečišćeno riblje ulje. Manje kapsule se lakše gutaju i ujedno su prijatnije za korišćenje za decu i starije, pa čak i za trudnice. 

Cocoa Bean EXTRACT + 100 CAPS (100 kapsula)EKSTRAKT KAKO ZRNA SA EKSTRAKTOM BILJKE GODŽI

 


Cocoa Bean Extract+ zahvaljujući sadržaju ekstrakta kakao zrna, može da pruži efikasnu pomoć u slučaju depresije ili izloženosti visokom nivou stresa. Flavonoidi koje kakao sadrži, jačaju osećaj smirenosti i raspoloženja, kofein smanjuje umor i deluje kao stimulant, dok teobromin stimuliše funkcionisanje nervnog sistema i doprinosi poboljšanju mentalnih sposobnosti. Zahvaljujući visokom sadržaju magnezijuma u sastavu, ima smirujuće dejstvo na nerve, dok kalijum u sastavu može da pomogne u normalizaciji krvnog pritiska, i može da doprinese prevenciji nastanka tromboze ili čak i srčanog infarkta.


Kome preporučujemo?


Tokom stresnih i napetih perioda za potrebe održavanja unutrašnje ravnoteže.Kao prirodni stimulant u slučaju depresije i umora.U cilju očuvanja mentalne svežine i poboljšanja memorije, posebno tokom starijeg doba.Za poboljšanje koncentracije tokom perioda izloženosti povećanom mentalnom naporu usled posla ili ispitnih rokova.
Tokom stresnih i napetih perioda za potrebe održavanja unutrašnje ravnoteže.Kao prirodni stimulant u slučaju depresije i umora.U cilju očuvanja mentalne svežine i poboljšanja memorije, posebno tokom starijeg doba.Za poboljšanje koncentracije tokom perioda izloženosti povećanom mentalnom naporu usled posla ili ispitnih rokova.

Zašto CaliVita?

7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Da li ste znali?

Da li ste znali, da kakao, zbog teobromina i kofeina u sadržaju, ima stimulativno i vazodilatorno dejstvo, zbog čega se može koristiti i za poboljšanje libida?

Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku : https://serbia.calivita.com/registration/3814127090  

Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga )


https://view.publitas.com/calivita-serbia/katalog-proizvoda/page/1

https://view.publitas.com/calivita-serbia/katalog-proizvoda/page/1


BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 

https://calivitaangie.blogspot.com/

 

 

Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :

th2.jpg
https://serbia.calivita.com/registration/3814127090

Kontakt :

Angelina Banyari

DP menadzer CaliVita International

Tel. +381658408486 Viber

0658408486 Srbija

e-mail : angelinab.572@gmail.com

субота, 19. септембар 2020.

Samo opušteno sa dodacima ishrani CaliVita International ! Just relax with CaliVita International supplements!

 


 

 Postoje ljudi, koji posebno vole jesen, sa drvećem koje je obučeno u mnoštvo boja, sa prijatno svežim vazduhom, nežnim zagrljajem džempera i prijatne pikantne mirise prirode. Ima i onih drugih, koji u jeseni vide samo kraj leta, kraće i tamnije dane, kada treba da se vratimo na stare staze, i ponovo počnemo sa ozbiljnijim radom na poslu ili u školi, kao i višestruko povećavanje zadataka koji se moraju obaviti oko kuće. Sada se obraćamo svima onima, kojima je već unapred hladno i pri samoj pomisli da ujutru moraju da napuštaju svoju toplu postelju i treba da izađu na hladno, jer će im postepeno već nakon samo nekoliko nedelja biti sve teže i teže, i trebaće sve više energije da obavljaju svoje redovne svakodnevne obaveze.
 
Sezonska melanholija, koja se uglavnom javlja tokom jeseni a završava krajem proleća, može da utiče i na one osobe koje ne pate ni od kakvih psihičkih problema, naročito u hladnijim regionima, gde se broj sunčanih sati drastično smanjuje počevši od nastupanja jesenjeg perioda. U takvim sredinama, ova pojava može da se javi i kod 10% stanovništva, sa pratećim simptomima poput lošeg raspoloženja, bezvoljnosti, slabosti, pospanosti, uvećanja telesne težine i stalnog umora. A ukoliko se to kombinuje sa stresom na radnom mestu ili u školi/fakultetu, to može prerasti u pravu agoniju, kada će se sa teškom mukom dočekati prvi dani proleća sa toplim sunčevim zracima, a u međuvremenu da se pravilno obavljaju sve obaveze i dužnosti. 

 


 

 
Kako se to može sprečiti pomoću primene prirodnih sredstava? 

 
Postoje određene metode i rešenja koja podrazumevaju promenu stila života, poput svetlosne terapije, uravnotežene ishrane i redovne fizičke aktivnosti, koji zaista deluju, ali postoje ljudi, koji sve to jednostavno ne mogu da integrišu u svoje živote. Određeni aktivni sastojci biljnog porekla, uz vitamine i minerale mogu u velikoj meri da doprinesu tome, da se uspostavi pravilna ravnoteža stanja uma u baratanju sa stresnim situacijama.


 

Da bismo ove vrhunske proizvode mogli da nabavimo  po nizoj ceni od 30 %, potrebno je  uraditi jednu  ONLINE REGISTRACIJU


Rhodiolin 




Rhodiola rosea je adaptogena lekovita biljka, poznata još i pod imenom zlatni koren, koja predstavlja jedan od osnovnih materija drevne tradicionalne kineske medicine, a u Rusiji i oblasti Sibira se primenjuje već vekovima, ali i u Evropi je poznata i prihvaćena još od početka 18. veka. 

Kao adaptogena biljka, ne može da se predozira prilikom primene, a pomaže da se uspostavi prirodna ravnoteža nervnog sistema, da se poboljša sposobnost fokusiranja, a u slučaju preopterećenosti od stresa pomaže da se lakše opustimo i odmorimo. Pored toga smanjuje simptome premorenosti i napetosti, dok istovremeno doprinosi poboljšanju koncentracije i mentalnog učinka.

 Rađeno je više naučnih studija za utvrđivanje dejstva Rhodiola rosea-e: U jednoj od njih, dovodila je do smanjenja negativnih simptoma nastalih usled izloženosti uticaju stresa, a u drugoj se pokazala efikasnom protiv blage depresije, tako da može da poboljša simptome nesanice i psihičke nestabilnosti, kao i da doprinese smanjenju nivoa transformacije stresa i psihičkog opterećenja da se manifestuju u vidu fizičkih simptoma. Proizvod Rhodiolin CaliVite sadrži još i cink, koji dodatno doprinosi zdravom funkcionisanju imunog sistema tokom hladnijeg perioda.

Stress Management 






Vitamini B grupe imaju višestruku ulogu u organizmu. Učestvuju u procesima metabolizma poput koenzima, u stvaranju krvi, kao i u pravilnom funkcionisanju imunog i nervnog sistema. 

Vitamin B6 na primer učestvuje u procesima održavanja normalnog funkcionisanja psiholoških funkcija, kao i za savlađivanju umora, baš poput magnezijuma. Veoma čest nedostatak vitamina B12 dovodi do osećaja stalne premorenosti i bezvoljnosti. Tokom stresnih perioda se obraća manje pažnje na način ishrane, i tada najlakše dolazi do nedostatka vitamina i minerala. 

Stress Managament je kompleks vitamina B, koji je dopunjen sa vitaminom C i magnezijumom, kako bi pomogao da se i pored prenapetih nerava staloženo, sa strpljenjem i sa dovoljno energije obavljamo svakodnevne zadatke. 

 
Dugotrajna izloženost dejstvu stresa povećava rizik od nastajanja kardiovaskularnih obolenja. Prema jednoj studiji koja je rađena u Poljskoj, kod osoba koje pate od depresije je dokazano došlo do uvećavanja nivoa homocisteina, što praktično predstavlja isti nivo rizika od nastanka srčanih obolenja, kao i visok nivo holesterola. Istovremeno, dolazi i do smanjenja nivoa vitamina B12 i folne kiseline, a iskustva su pokazala, da se uz dodatni unos ovih materija uspešno može smanjiti povišeni nivo homocisteina, kao i faktor rizika od nastajanja kardiovaskularnih obolenja.

 
Nemojte dozvoliti, da jesenja i zimska tama pobede Vaš organizam, već uz primenu prirodnih sredstava preduzmite odgovarajuće korake da zaštitite sebe i članove vaše porodice i bližeg okruženja.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 


 
 
 
 
The main component of the capsule, Rhodiola rosea, is an adaptogenic plant. The active ingredients of the plant have positive effects on the central nervous system, which is why concentration, physical and mental performance may grow. It can be useful when  studying, doing sports and handling stress; it reduces mental tiredness and it can contribute to a better general condition. Made complete with zinc, Rhodiolin improves the body’s resistance to illnesses, while it also reduces stress and the symptoms caused by the tense lifestyle.




 

https://eu.calivita.com/products/stress-management-b-complex

Stress is part of our lives. While we need positive stress as it motivates us and makes us productive, negative stress can embitter our lives and even lead to diseases in the long run. Prevent stress with the proper lifestyle and appropriate diet. Your efforts can be supported by the vitamin B family supplemented with vitamin C and magnesium in our product, Stress Management,  not only assists the functioning of the nervous system but also positively influences the energy metabolism and the functioning of the immune system.

In order to be able to procure these top products at a lower price of 30%, it is necessary to do one ONLINE REGISTRATION
  on the link:https://eu.calivita.com/registration/3814127090