CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 24. август 2020.

🧡Akcija Avgust 🧡 Od 26.08.-28.08.2020. god. ISKORISTIMO JE !! 🧡

 

U periodu od 26.-28.08.2020 proizvode:


CV0158 C300 Plus 120tbs

CV0124 OxyMax 60ml

možete kupiti sa -15% popusta


Kupovinom 2 komada istog proizvoda ili kombinacijom proizvoda ostvarujete pravo na 15% popusta uz nepromenjene Bonusne Poene.

KP se proporcionalno smanjuje. Akcija se sprovodi  kupovinom na web shop-u  i preko poštanske dostave.


  https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products


CV0158 C 300 Plus 120 tbs




Kada vam je potreban vitamin C ?
  • Kada treba da ojačate svoj imuni sistem
  • Kada treba da održite svoj imuni sistem
  • Zahvaljujući ulozi koji ima u borbi protiv oksidativnog stresa:
  1. Ako ste aktivni ili pasivni pušač
  2. Ako živite u gradu sa zagađenim vazduhom


Vitamin C 300 Plus možete da kupite u vašoj zemlji !



C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima zahvaljujući svojim  aktivnim sastojcima iz prirodnih izvora, kao i formuli sa primenjenom  tehnologijom postepenog oslobađanja (time-released) svakako se izdvaja  iz ponude ostalih običnih proizvoda koji sadrže vitamin C.
Glavni aktivni  sastojak je vitamin C poreklom iz prirodnih izvora (citrusi), koji ima  opšte poznato blagotvorno dejstvo. C 300 Plus sa šipurkom i  bioflavonoidima pored vitamina C sadrži još i bioflavonoide takođe  poreklom iz raznog citrusnog voća, koji savršeno dopunjuju dejstva  vitamina C, pomažu apsorpciju i iskorišćavanje, a i sami poseduju  antioksidantska svojstva. Prah šipurka pored toga što daje preparatu  neodoljivu aromu, je takođe i jedan od najranije korišćenih prirodnih  izvora ovog vitamina u tradicionalnoj medicini.
C 300 Plus usled svog antioksidativnog svojstva igra  važnu ulogu u potpori zdravog funkcionisanja imunog sistema, jer pomaže  u odbrani organizma od štetnog dejstva bakterija, virusa i drugih  nasrtaja. Pored toga ucestvuje i u procesima održavanja  normalne strukture krvnih sudova, u pravilnom funkcionisanju i izgradnji  strukture vezivnog tkiva, a samim tim i u procesima održavanja zdravlja  desni, kože, kostiju i vezivnog tkiva. Doprinosi pravilnom  funkcionisanju srca i kardiovaskularnog sistema, kao i za normalno  funkcionisanje nervnog sistema.

C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima može biti od pomoći za svakoga,  ko bi želeo upotpuniti unos vitamina C iz jednog izvrsnog izvora.  Posebno se preporucuje osobama koje se bave sportom ili obavljaju teže  fizicke poslove, pušačima (i osobama koje žive u njihovoj neposrednoj  blizini), kao i žiteljima gradskih sredina gde je zagađeniji vazduh, i  onima koji su izloženi uticaju stresa, a ne smemo zaboraviti ni  trudnice, posto su njihove potrebe za vitaminom C znatno veće.
C  300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima je preparat sa postepenim  oslobađanjem, što zapravo znači, da se zahvaljujući primenjenoj posebnoj  tehnologiji time-release, aktivni sastojci oslobađaju postepeno i  kontinuirano, obezbeđujući na taj način njihovo dugotrajno prisustvo i  dostupnost organizmu. Zahvaljujući tome, iskoristivost sastojaka je veća  i efikasnija, a ujedno se time sprečava to, da se aktivni sastojci  naglo nađu u visokoj koncentraciji u organizmu.
C 300 Plus sa šipurkom i bioflavonoidima aktivni sastojci / tableta:
  • Vitamin C    300 mg
  • Šipurak        100 mg
  • Kompleks citrus bioflavonoida   30 mg
PAŽNJA!
Vitamin C je osetljiv na toplotu i svetlo, i to treba uzeti u obzir prilikom skladištenja proizvoda.

Pakovanje: 120 tableta
Upotreba: 1 tableta dnevno.


Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!
Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom.
Sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion delova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrednost 5-7, a u potoku 10-12.)
Kao posledica industrijalizacije i zagađenja životne sredine koju povlači za sobom, postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok s jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji.
Stabilizavani kiseonik dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja.

Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i lekovitih biljaka u organizmu.

Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospeva preko digestivnog trakta. Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i vise godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje.
Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.

Pakovanje:    60 ml
Upoteba:    Pomešati 20 kapi OxyMax-a u 2,5 dl tečnosti.


OxyMax možete da kupite u vašoj zemlji !

 





ODABERITE VAŠU ZEMLJU !


Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku : https://serbia.calivita.com/registration/3814127090  

Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga )



BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 
https://calivitaangie.blogspot.com/


Kontakt :
Angelina Banyari
menadzer CaliVita International
Tel. +381658408486 Viber
0658408486 Srbija
36838562_261213561351695_8993406023104462848_n.jpg

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !