CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

субота, 23. мај 2020.

AKCIJA CaliVita Srbije od 25.05.-30.05.2020. ISKORISTIMO JE !!



Poštovani,

za kraj maja pripremili smo lepu akciju:

Za račune od 1500 BP i više na jednom računu dobijate za 1 din proizvod  SCR148 Organic Noni ili SCR153 Gravital Juice.
Trajanje akcije 25.05.-30.05.2020.

Napomena: Na poklon proizvod iz paketa 3+1, ne ide i drugi poklon proizvod!


Organic Noni Kompleksno dejstvo uz intenzivan voćni ukus!

Kako se objavljuje sve više naučnih studija sa novim saznanjima, došlo je vreme i za obnovu našeg proizvoda. S obzirom na aktuelne procese koji se odvijaju u svetu, pronašli smo tri oblasti u kojima današnji ljudi redovno doživljavaju dodatne izazove iz dana u dan, što doprinosi tome da je itekako potrebno dodatno jačanje odbrambenih sposobnosti organizma:
1.       Jedna je srce, (prema procenama, očekuje se da će do 2035. godine 45% stanovništva imati neku vrstu kardiovaskularnog obolenja).
2.       Drugo je područje kretanja, (artritis i problemi sa pokretljivošću zglobova su vodeći uzrok nesposobnosti za rad.)
3.       A treća je oblast psihe. (Depresija je praktično postala uobičajena opštenarodna bolest, usled koje, svakodnevno prosečno 2.000 osoba počini samoubistvo).
Ove tri oblasti biće podržane od strane dodatog nara, trešnje i vinove loze. Noni, sa svojom ogromnom snagom, koji je sada dodatno pojačan sinergističkim dejstvom tri vrste organskog voća, može doprineti efikasnom smanjenju nivoa hronične upale niskog intenziteta, kao i da se uspešnije pokrenu procesi samoizlečenja organizma.
Ako osećate da ste stalno neorganizovani, pod stresom ili se redovno razbolite od nečega, i da ste skoro samo senka sebe, Organic Noni je prava stvar za vas!

Dragoceni voćni plodovi koje sadrži mogu pomoći u

·         smanjenju zapaljenskih procesa i bolova,
·         zaštititi kardiovaskularnog sistema,
·         pospešivanju funkcionalnosti metabolizma,
·         jačanju imunog sistema,
·         poboljšanju performansi,
·         poboljšanju raspoloženja,
·         zaštiti ćelija i smanjenju degeneracije istih.
Naravno, i noni i dodatni voćni plodovi koje proizvod sadrži potiču iz organskog uzgoja, i ne sadrži apsolutno nikakve štetne aditive. To znači da ne sadrži veštačke boje, veštačke pojačivače ukusa, veštačke konzervanse, šećer, gluten, laktozu, GMO ili bilo kakve hemikalije.
Uobičajeni CaliVita kvalitet, po cGMP principima!
Budite među prvima koji će probati obnovljeni Organic Noni i uverite se u izvanrednost ove jedinstvene mešavine organskog voća!


SRBIJA
6579 rsd + post
HRVATSKA

383.16 kn + post
SLOVENIJA

48.00 eur + post
B i H

92.00 km + post
MAKEDONIJA
2841.00 mkd + post
EVROPSKA UNIJA






Amazonska graviola :
  • Kada želite zaštitu od štetnih uzročnika koji napadaju organizam.
  • Kada imate gljivična obolenja.
  • Kada vam je potrebno ublažavanje simptoma zapaljenja, upale zglobova i reumatskih bolova.
  • Ukoliko tražite efikasnu antioksidativnu zaštitu, graviola sa svojim visokim sadržajem vitamina C može uspešno da se izbori sa štetnim dejstvom slobodnih radikala.

Gravital Juice možete da kupite u vašoj zemlji !


Supervoće u akciji

Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je amaonska graviola (Annona muricata),  kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera. Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gde lokalni domorodci vec vekovima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih zapaljenskih procesa. Ukus biljke podseća na mešavinu jagoda i ananasa, i sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne materije. Voćni sok sadrži još i mangostin i nopal.

Prirodna odbrana

Naš organizam skoro neprestano biva izložen napadima oboljenja bakterijskog porekla. Takvo je na primer i pijelitis (upala karlice bubrega), upala krajnika (česta pojava zimi), kao i upala pluća i bronhitis. U tim slučajevima jedna kura antibioticima može da predstavlja rešenje. U tim slučajevima, neophodno je uzimati i probiotike, o čemu smo vec i ranije pisali, međutim, retko je pisano o tome, kakva prirodna sredstva mogu da se koriste u svrhu zamene antibiotika, ili da se pojača njihovo dejstvo. Amazonska graviola se pokazala uspešnom u sprečavanju širenja i razmnožavanja više vrsta bakterija, dok se za polifenole Aloe Vera dokazalo antibakterijsko dejstvo čak i u slučaju bakterija poput E.coli, Staphylococcus aureus ili Pseudomonas.

GraVital Juice kao tečni ParaProteX

Preparat ParaProteX ima izuzetnu popularnost među korisnicima proizvoda CaliVita International, jer je zahvaljujući svom izuzetno efikasnom dejstvu koje ostvaruje protiv virusa, bakterija i gljivica, uspešno pomogao u rešavanju zdravstvenih problema mnogih osoba. GraVital Juice tečni preparat može da pomogne svim onim osobama, koje ne vole da koriste tablete, ne mogu da ih progutaju, ili bi voleli da uživaju u svim prednostima koje pruža jedan sličan preparat poreklom iz organskog uzgoja.
 
Vrše se brojna ispitivanja, koja za cilj imaju dokazivanje efikasnosti dejstva graviole protiv malignih obolenja. Najveći i najstariji privatni centar za ispitivanje malignih obolenja, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, već je dao izjavu, da iako još nisu vršena ispitivanja na ljudima, ali preliminarna ispitivanja ukazuju, da amazonska graviola u ekstraktu može uspešno da spreči razvoj kancera dojke, pankreasa i kože.
 
Sastav:
 
9585 mg   Pire ploda organske graviole
8580 mg   Organski Aloe Vera sok
1430 mg   Pire organskog mangostina
1430 mg   Organski nopal

Ukoliko jos niste registrovani saradnik CaliVite International, a da  biste nase vrhunske proizvode  mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku :



Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga )

korice.jpg



BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 
Angelina 
Tel. 0658408486 Srbija
Tel. +381658408486 Viber

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !