CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 27. јануар 2020.

AKCIJA!! AKCIJA!! 27. i 28. januara,15 % POPUSTA!!

akcija 2.jpg



Tokom dva dana, 27. i 28. januara, proizvode CV0164 Low Deuterium Oxy Crystal 50ml i CV0198 Liver Aid 100 kaps možete kupiti sa 15% popusta‼️

 

Kupovinom barem jednog proizvoda ostvarujete pravo na popust.


https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/low-deuterium-oxy-crystal-r---lodoc
 
Izuzetno delotvoran kod mnogih stanja kao što su:
  • Nesanica, problemi sa spavanjem
  • Vreme ispita
  • Povećanje fizičke snage
  • Bolovi u mišićima i kostima
  • Depresija

  • Poremećaj pamćenja
  • Impotencija, Alchajmerova bolest
  • Poboljšanje ćelijskog metabolizma
  • Zamena za antibiotike
  • Influenca i druge infekcije
  • Usporavanje pojave bora


Aktivni kiseonik u kapima LOW DEUTERIUM OXY CRYSTAL® je dodatak ishrani koji značajno povećava koncentraciju kiseonika u našem organizmu. Ovde je važno da se naglasi da je to stabilizovani kiseonik u tečnom obliku koji prodire u sve ćelije i tkiva tela i to putem krvne plazme, a nema nikakva štetna dejstva. Radi se o kapima koje poseduju tri osnovne karakteristike po čemu je ovaj proizvod jedinstven i nezamenljiv u mnogim stanjima:
 
  • prečišćena voda sa niskim sadržajem deuterijuma
  • magnetski strukturisana
  • aktivni kiseonik u visokoj koncentraciji
Ove kapi imaju niski sadržaj deuterijuma, što pomaže regeneraciju normalnih ćelijskih funkcija i smanjenje učestalosti pojave tumorskih ćelija. Magnetski strukturisana voda doprinosi alkalizaciji i održavanju dobrog zdravlja imunog sistema. Stabilizovani aktivni kiseonik ima snažno detoksicirajuće dejstvo i doprinosi povećanom iskorišćavanju esencijalnih minerala, vitamina i ostalih sastojaka iz hrane.

Pakovanje:   50 ml
 
Upoteba:      10 kapi u cašu vode 3x dnevno




Liver Aid - zdravo čišćenje jetre 
Kome preporučujemo?
  • Osobama koje uzimaju lekove koji oštecuju jetru
  • Kao suplement u tretmanu za oštecenje jetre izazvano alkoholom
  • Kao suplement u tretmanu za čišćenje jetre izazvanog virusom
  • Osobama koje su na radnom mestu izložene supstancama koje mogu da izazovu ekstremni napor jetre u obavljanju funkcije detoksikacije

Liver Aid možete da kupite u vašoj zemlji !

SRBIJA
4749.00 rsd + post
HRVATSKA
293.68 kn + post
SLOVENIJA
41.20 eur + post
B i H
77.00 km + post
MAKEDONIJA
2099.00 mkd + post
EVROPSKA UNIJA
ZA ZEMLJE EU

Kompleksan proizvod za čišćenje jetre koji sadrži aminokiseline i oligoelemente. Posebno sa preporučuje osobama koje redovno uzimaju lekove ili alkohol.
Jetra je jedan od najaktivnijih organa u ljudskom telu: razlaže štetne materije koje dospevaju u organizam i obezbeđuje detoksikaciju, zbog čega je zaštita jetre od posebne važnosti. Čičak je najpopularnija biljka za zaštitu jetre, čiji ekstrakt može efikasno da potpomogne samo-detoksikaciju jetre i njenu regeneraciju. Aminokiseline koje sadrže sumpor, kao što su metionin i cistein, takođe poboljšavaju sposobnost jetre da samu sebe izleči. Hrom može da olakša opterećenje jetre poboljšanjem metabolizma ugljenih hidrata.
Jetra je centar metabolizma ugljenih hidrata, masti i belančevina. Sinteza i razgradnja aminokiselina se takođe delimično odvija u jetri. Ovaj organ je odgovoran i za proizvodnju krvi. Jetra učestvuje u regulisanju nivoa šećera u krvi. Neutralizacija toksičnih materija koje se nakupljaju tokom metaboličkih procesa takođe je zadatak jetre. Funkcionalne smetnje koje nestaju usled oboljenja jetre neposredno utiču na pomenute procese pa je zato potrebno čišćenje jetre.
Sastav:
L-agrinin                                 
100 mg
L-cistein                                  
100 mg
L-ornitin                                  
100 mg
Metjonin 
100 mg
Alfa-ketoglutarna kiselina       
100 mg
L-karnitin                                   
50 mg
Holin
25 mg
Alfa-liponska kiselina             
12,5 mg
Ekstrakt šarenog Čkalja              
15 mg
Hrom
25  µg
Selen
10  µg



Međutim, klinički simptomi se javljaju samo u slučaju ozbiljnijeg oštećenja jetre, ali njeno zamašćenje, koje rezultira cirozom, započinje već znatno ranije. Činioci koji prouzrokuju oštećenje jetre mogu bili: trovanje hemijskim sredstvima, stalno uzimanje lekova, neumerena potrošnja alkohola i virusne infekcije. Arginin i druge aminokiseline štite jetru. One pomažu jetri u obavljanju njenog zadatka na detoksikaciji i pomažu joj da neutrališe štetne i toksidne nusproizvode metaboličkih procesa u našem organizmu. Arginin se smatra i dejstvenim principom koji pored čišćenje jetre takođe pojačava potenciju.

Ukoliko jos nemate registarsku karticu CaliVite International, a da biste nase vrhunske proizvode mogli da nabavljate po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu ONLINE REGISTRACIJU na linku :
Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate na tel.
+381658408486 (Viber )
ili e-mail :angelinab.572@gmail.com

kako-napraviti-blog.jpg


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !