CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

понедељак, 11. новембар 2019.

Akcija Novembar ~ 12.11. do 13.11.2019. (ili do isteka zaliha) CaliVita Srbija !!

 
 
Akcija Novembar 2019.
U periodu od 12.11. do 13.11. (ili do isteka zaliha) kupovinom minimum 2 proizvoda na jednom računu odabranih proizvoda ostvarujete popust 20%!

Proizvodi koji čine akcijski paket su:
  1. CV0114 - ParaProteX 100 tabs
  2. FL0022 - C-500 100 tabs
Kombinacijom bilo koja dva, ili više proizvoda, ostvarujete 20% popusta. Takođe, možete kupiti i minimum 2 ista proizvoda i ostvarujete 20% popusta.
ParaProtex - zastita od bakterija virusa parazita

Kome preporučujemo ParaProteX ?
  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv bakterija, virusa, gljivica ili crevnih infekcija
  • Osobama koje žele da ojačaju svoj imuni sistem očuvanjem zdrave crevne flore
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama u cilju omogućavanja normalne funkcije creva
  • Osobama koje sprovode detoksikacionu dijetu
  • Osobama koje su na anti-kandida dijeti, u cilju suplementacije

ParaProteX možete da kupite u vašoj zemlji !

 

 

SRBIJA
3879.00 rsd + post

HRVATSKA
231.58 kn + post

SLOVENIJA
31.20 eur + post

B i H
58.30 km + post

MAKEDONIJA
1530.00 mkd + post

EVROPSKA UNIJA
ZA ZEMLJE EU


Pojavljivanju preparata ParaProtex na tržištu prethodio je dugotrajni istraživački rad, pa nije slučajno da od svog razvitka, pa sve do danas važi kao jedan od najuspešnijih proizvoda naše firme.
Jeste li znali da iz dana u dan možete susresti više miliona parazita? Čime se Vi branite od njih? Pranjem ruku, ili čestim provetravanjem? Iako smo skloni verovanju da je ljudski imuni sistem zimi više oslabljen, ne smemo zaboraviti da nam je organizam u toku čitave godine izložen napadima raznih bakterija, virusa i gljivica. I mada postoje mikroorganizmi koji žive sa nama u simbiozi, ima i onih, koji mogu da budu izrazito štetni po naš organizam, pa od ovih vredi da se zaštitimo.
Naš neskriveni cilj pri izradi ParaProtex bila je želja da pomognemo u odbrani organizma od parazita sa kojima možemo doći u kontakt svakodnevno.
Njegove aktivne supstance s jedne strane čine opšte poznati sastojci, kao što su ekstrakt semena grejpfruta, beli luk, orah, karanfilić, dok smo ovima istovremeno dodali i neke druge vredne lekovite biljke, koje se već hiljadama godina koriste u narodnoj medicini, kao što su na primer rangunska puzavica, izmirna smola, žutika, kao i argentinski Pau D’Arco.


Karanfilić kao snažan antioksidant, a crni i obični orah usled sadržine joda mogu da pomognu u zaštiti protiv raznih parazita. Pored toga, karanfilić jača želudac, a u narodnoj medicini se koristi i za unutrašnje čišćenje.

Žutika poseduje efekat čišćenja, a može da deluje imunostimulativno i u borbi protiv bakterija. Jača imuni sistem, njegov plod sadrži vitamin C, razne oligo elemente i druge mineralne materije.

Pau D’Arco u znatnim količinama sadrži vitamine i mineralne materije. U narodnoj medicini se uglavnom koristi u virusnim periodima, a i u gljivičnoj sredini može da pomogne u zaštiti organizma.
Druga lekovita biljka koja je korišćena, a takođe je snažno sredstvo za čišćenje, jeste seme grejpfruta, tj. preciznije, njegov uljani ekstrakt, čija je izuzetna odlika da ni pored efekta čišćenja nije štetna za bakterije koje su korisne za rad creva.

Rangunska puzavica je biljka čija je postojbina Indija, i koja se u narodnoj medicini koristi uglavnom u virusnim periodima, a pored toga se od njegovog lišća pravi i lekoviti melem.

Izmirna smola je bogata kalijumom, natrijumom, silicijumom, cinkom i hlorom, pa može da podstakne čišćenje organizma od nagomilanih štetnih materija. Štiti i podstiče funkcionisanje jetre, a jača i sistem za varenje.

Beli luk se spominje već u najranijim spisima. Poznato je da su ga već i egipatski vojnici koristili da bi svoje zdravlje držali u odgovarajućoj kondiciji. Izvanredno čisti organizam: kao antioksidant pruža potporu imunom sistemu, pa i u gljivično-bakteriološkoj sredini može da pomogne u očuvanju zdravlja. Zahvaljujući svom glavnom aktivnom sastojku alicinu, koji poseduje antibioticki efekat, već su ga i naši dedovi i naše bake s uspehom koristili za vreme prehlada. Njegovo uzimanje deluje stimulativno na varenje, a ograničava i meru slepljivanja holesterola na zidove krvnih sudova.

Para Protex
Sastav:
Rangunska puzavica
150 mg
Mirišljava pepeljuga
100 mg
Ekstrakt žutike (simsirike)
50 mg
Izmirna smola (mirha)
50 mg
Ulje karanfilića
50 mg
Pau d’Arco prah
50 mg
Prah crnog oraha
37.5 mg
Ulje kraljevskog oraha
37.5 mg
Ekstrakt semenki grejpa
25 mg
Beli luk u prahu
12.5 mg

Kada preporučujemo vitamin C tablete 500 mg?
  • Kada ste podložni infekcijama
  • Kada vam je potrebna dodatna podrška za jačanje imuniteta tokom hladnih perioda
  • Ako ste sportista ili se bavite teškim fizičkim radom u cilju smanjenja umora
  • Kada ste pod intenzivnim mentalnim naporom u cilju normalnog funkcionisanja nervnog sistema
  • Ako ste starija osoba ili se oporavljate od bolesti
  • Ako ste aktivan ili pasivan pušač
  • Ako često konzumirate alkohol
  • Kada vam je potrebna povećana apsorpcija gvožđa (pogotovo ženama tokom plodnih godina i pacijentima koji pate od anemije usled nedostatka gvožđa).



Vitamin C tablete u telu deluju kao antioksidant. Vitamin c ulazi u sasav kolagena i vezivnog tkiva, utiče na jačanje imuniteta, regeneriše vitamin E u organizmu. Šipurak je najbolji prirodni izvor C vitamina, tako da povećava količinu vitamina C u tableti. Preparati ovog vitamina su obogaćeni bioflavonoidima koji naročito imaju povoljno dejstvo na funkciju imunog sistema, protiv alergije i mikroorganizama. Ovi dodaci su većinom sa produženim dejstvom „Time release“.
Ubrzava proces zarastanja rana i regeneraciju vezivnog tkiva i učestvuje u izgradnji koštanog, kolagenog i hrskavičastog tkiva, kao i u sintezi hormona nadbubrežne žlezde. Deluje antistresno, potpomaže resorpciju gvožda i zajedno sa folnom kiselinom i vitaminom B12 pomaže sazrevanje crvenih krvnih zrnaca.
Povećava i obnavlja fizicku kondiciju. Pod fizičkim opterecenjem rastu potrebe organizma za vitaminom C, tako da je neophodna njegova intenzivna suplementacija. Vitamin C tablete od 500 mg su odgovarajuća jaka doza.
Svojom velikom dozom, naš vitamin C 500 preparat baziran na tehnologiji odloženog oslobađanja, nudi izuzetnu vitaminsku suplementaciju namenjenu jačanju imuniteta tokom kritičnih perioda.
Pored toga, doprinosi normalnom procesu formiranja kolagena i na taj način potpomaže održavanje zdravih krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože. Kao antioksidant, potpomaže zaštitu od štetnih efekata slobodnih radikala, može da uspori pojavu vidljivih znakova starenja i igra značajnu ulogu u metaboličkim procesima proizvodnje energije.
Sastav:     Vitamin C    500 mg
Pakovanje: 100 tableta
Ako lekar drugačije ne preporuči, 1 tableta dnevno.



Da biste vrhunske proizvode CaliVita International mogli nabaviti po nizoj ceni za 30 %, potrebno je uraditi jednu besplatnu ONLINE registraciju na linku : https://serbia.calivita.com/registration/3814127090

 
Nas Katalog proizvoda ( listajte ga na linku ispod slike Kataloga )
korice.jpg
BLOG O PROIZVODIMA CALI VITA INTERNATIONAL 

Srdačan pozdrav ,

Angelina 


1481193159email_3.jpg

Kontakt telefon :
  📞Viber +381658408486
  📞 Srbija : 0658408486
     📭    e-mail : angelinab.572@gmail.com
Online kupovina proizvoda na linku :

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !