CaliVita Inspiracija 2021 - Zoom 1 - 25. maj 2021.

петак, 31. мај 2024.

🔆💯💛 Curcuma Pro ~Kurkuma 60 tableta 💛🔆💯







💊https://banjariangelinagabrielaeleonora.calivita.rs/products/curcuma-pro


Kurkuma se na prostorima Indonezije i Indije uzgaja i koristi u kulinarstvu i medicini zbog svojih lekovitih svojstava već više od 5000 godina. Kurkuma sadrži materije s lekovitim delovanjem koje se nazivaju kurkuminoidi od kojih je najznačajniji kurkumin koji deluje protivupalno i antioksidativno. Zahvaljujući unosu kurkuminoida možemo postići jačanje imunološkog sistema, održavanje i poboljšavanje zdravlja probavnog sistema, smanjenje upalnih procesa u telu - od kardiovaskularnog sistema do zglobova, bolju kontrolu nivoa holesterola, poboljšanje funkcije jetre, itd.

Sadržaj kurkumina u kurkumi je samo 3%, pa je potrebno pojesti jako puno praha kurkume da bi se u organizam unela terapijska količina kurkumina. Zato postoje ekstrakti – kao što sama reč kaže, iz sirovine (kurkume) se ekstraktuju (izvlače ili ekstrahiraju) aktivni sastojci kako bi se postigla terapijski značajna količina u obliku dodataka ishrani. Na taj  način se u samo jednoj kapsuli Curcuma Pro dobija ona količina aktivnih supstanci koju bismo, inače dobili u 7200 mg praha kurkume. Drugi razlog zašto je korisnije koristiti Curcuma Pro je zbog problema sposobnost tela da upije tj. apsorbira kurkumin. Naime, korišćenje praha kurkume, iako zdravo i preporučljivo, nikako ne može osigurati procenat iskoristivosti kurkuminoida s obzirom da se radi o velikim molekulama koje naša creva teško upijaju. Zbog toga Calivitin Curcuma Pro sadrži i zaštićeni oblik kurkumina - MicroActive® formulu gde je aktivna materija prisutna u mikro-česticama osiguravajući još bolje upijanje i iskorišćenje. Proizvod dodatno sadrži i BioPerine® - ekstrakt papra, koja služi za maksimalno upijanje kurkumina. Curcuma Pro je visoko kvalitetna i iskoristiva formula čije aktivne supstance mogu postići maksimalan terapijski učinak za telo.

Doziranje:

Popiti 1 tabletu dnevno posle obroka ili prema savetu stručne osobe.

Aktivni sastojci u 1 tableti:

  • 200 mg ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa, std. 95% kurkuminoida)
  • 200 mg ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa, 4:1)
  • 25 mg Mikroaktivni® kurkumin (Curcuma longa, 1:4, std. na 25% kurkuminoida)
  • 5 mg BioPerin®, ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum, 50:1)
  • 1.5 mg masne kiseline srednjeg lanca



Kome preporučujemo?
 
Curcuma Pro se preporučuje ne samo kada problem već postoji pa želite postojećoj terapiji artritisa ili povredama da dodate alternativnu suplemetaciju već i onda kada su Vam zglobovi ektremno opterećeni. Prema tome, njegova primena preporučuje se osobama koje se redovno bave sportom, obavljaju težak fizički rad ili se bore sa gojaznošću. 
 
 
Zašto CaliVita?
 
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 
·         CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
 
 

Postati član i naručiti proizvode po klupskoj ceni možete registracijom na zvaničnom sajtu CaliVite u zemlji u kojoj se nalazite. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3815050236  dr Dragan Oljača/

👇

 


 https://www.doktoroljaca.com/index.html

 

 Kontakt : Dr Dragan Oljača 

 Hadži Ruvimova 52.Poštanski broj 21000 Novi Sad Srbija

Telefon: (+381) 063 168 46 12

info@doktoroljaca.com



BLOG O PROIZVODIMA CALIVITA INTERNATIONAL

📚🖋✴https://calivitaangie.blogspot.com/✴📚🖋



Нема коментара:

Постави коментар

Hvala lepo !